120x600

Alemdar inşaat

23-10-2022 SPOR

Sait Karafırtınalar: 'Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici'

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, son dakikada gelen golle aldıkları puanın sevindirici olduğunu söyledi.

Sait Karafırtınalar: 'Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici'
Bİ tur

Boluspor, Samsunspor deplasmanında son dakikada bulduğu golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Teknik Direktör Karafırtınalar, maç sonu basın toplantısında mücadeleye son ana kadar bırakmadıklarını ifade ederek açıklamalarda bulundu.

 

“Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici”

Son dakikada attıkları golle Bolu’ya puanla döndüklerine dikkat çeken Sait Karafırtınalar, “Oyuncularımı kutluyorum ve gurur duyuyorum. 1 puanı son dakikalarda aldık. Onlar maçın başında biz sonunda gol attık. İlk 20 dakikada Samsunspor etkiliydi, sonrasında oyun kontrolünü sağladık. 2 kere geri düştük ve oyunun 80 dakikasını mağlup oynadık. Bu sahada uzun süre mağlup oynamak ve eşitliği yakalamak çok zordu. Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici” dedi

 

 

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kazanmayı hak ettikleri maçta son dakikada yedikleri golle berabere kaldıklarını söyledi.

İki Karadeniz temsilcisinin mücadelesinde Samsunspor ile Boluspor 2-2 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında konuşan Hüseyin Eroğlu, karşılaşmayı değerlendirdi.

 

“Kazanmayı hak ettiğimiz maç berabere bitti”

Üzücü bir puan kaybı yaşadıklarının altını çizen Hüseyin Eroğlu, “Kendi sahamızdaki maça iyi hazırlandık. Oyuna iyi başlayıp, skoru bulduk. Skoru arttıracak anlar geldi ama değerlendiremedik. İkinci yarı golü bulduktan sonra geri yaslandık. Önde top tutmayı başaramadık. 3-1’i yakalasak bizim için daha iyi olacaktı. Son dakikada yediğimiz golle kazanmayı hak ettiğimiz maç berabere bitti. Hakem taktir haklarını rakipten yana kullan Oyun anlamında iyi oynamadık. Maçı çevirmek anlamında pozisyonlar geldi ama değerlendiremedik. 2-1’i korumak için çok yaslandık. Daha güçlü oyun oynamamız lazım. Tempoyu arttırmamız lazım. Gücümüzü hissettirmemiz lazım. Puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları