120x600

Alemdar inşaat

24-03-2023 SİYASET

Saadet Partisi milletvekili aday adaylarını açıkladı

Saadet Partisi, 14 Mayıs genel seçimleri öncesindeki milletvekili aday adaylarını bugün düzenlenen törenle tanıttı. Tanıtım töreninde konuşan Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın; “Bizim genel başkanımızın da nasip olursa Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanı olacağı seçime 10 puan önde başlamış durumdayız. Seçimi sürecine kadar inşallah bu fark açılacaktır” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi milletvekili aday adaylarını açıkladı
Bİ tur

Saadet Partisi, 14 Mayıs genel seçimleri öncesindeki milletvekili aday adaylarını bugün düzenlenen törenle parti binasında tanıttı.  Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın; “Belki de Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birine doğru gidiyoruz. Bu seçim sadece bir Cumhurbaşkanı ya da milletvekili adaylarını belirleme seçimi olmayacak, aynı zamanda bir sistem seçimi olacak.  Tek adam yönetimindeki sisteme devam mı edeceğiz?  Yoksa güçlendirilmiş parlamenter sisteme mi geçeceğiz? İnsanlarımız inşallah bunun seçimini yapacaklar. Bu konuda çok mütevazı olmayacağım zaten 10 puan önde başladık. Bu durumu herkes görüyor. Bizim genel başkanımızın da nasip olursa Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanı olacağı seçime 10 puan önde başlamış durumdayız. Seçimi sürecine kadar inşallah bu fark açılacaktır. Yüzde 60 farklara doğru gidecektir diye ümit ediyorum. Parlamentodaki çoğunluğu da inşallah Millet ittifakı olarak elde etmiş olacağız” dedi.

Saadet Partisinin Bolu milletvekili aday adayları şu isimlerden oluşuyor; Saadet Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Fatih Kılınç, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Karaca, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Davut Karahaydar ve Saadet Partisi Gerede İlçe Başkanı Kemalettin Akça

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları