120x600

Alemdar inşaat

29-11-2020 SİYASET

Saadet Partisi Gövde Gösterisi Yaptı

Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’nde yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeleyen İsa Sayın kongrede verdiği mesajlarla dikkat çekti. Partilerinin oy oranından bağımsız olarak özgül ağırlığı en yüksek parti olduğunu vurgulayan Sayın; Önümüzdeki dönemde özgül ağırlığı ile beraber hacmi de artacak olan Saadet Partisidir. Bize göre Türkiye'de vatanını sevenler ile vatan hainleri değil, 82 milyon vatan evladı vardır. Mensubiyeti, mezhebi, görüşü ne olursa olsun bizim çağrımız herkesedir" dedi.

Saadet Partisi Gövde Gösterisi Yaptı
Bİ tur

Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi bugün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Covid- 19 süreci göz önüne alınarak yapılan kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ,  CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, AK Parti eski il başkanlarından Ömer Sayın başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kürsüye gelerek kongrenin açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Bolu il başkanı İsa Sayın

Milli Görüş hareketinde 50 yılı geride bıraktıklarını vurgulayarak " Bir kez daha altını çiziyorum ki, bu milletin aslını, özünü, inancını ve hasılı ruh kökünü temsil eden Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisidir. Şu anda bizim en öncelediğimiz problem toplumun kutuplaşmasıdır. Bize göre Türkiye'de vatanını sevenler ile vatan hainleri değil, 82 milyon vatan evladı vardır. Mensubiyeti, mezhebi, görüşü ne olursa olsun bizim çağrımız herkesedir. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değil sadece rakipleridir. Kutuplaşma üzerinden siyasi rant hesapları yapmak topluma verebilecek hiçbir şeyi kalmayanların işidir. Kendisi gibi düşünmeyen, inanmayan, yaşamayan insanları  düşman görmek bu ülkeye yapabilecek en büyük kötülüktür. Bugün geldiğimiz noktada ekonomik durumumuz ortada. Geniş manalı işsizliğin % 30'lara ulaştığı, 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırının 8 bin TL'yi geçtiği, rezervlerinin eridiği, döviz kurları ve enflasyonun durdurulamadığı zor bir dönemden geçiyoruz. Üzülerek ifade ediyorum ki bizleri yönetenler hala bu sıkıntılara niçin düştüğümüzü anlamış ve yanlış icraatlarından dönmüş değiller" şeklinde konuştu.

 

 

Saadet Partisi Bolu il başkanı İsa Sayın daha sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Dış politikada ise bölgede içinde bulunduğumuz durum ve geçmişte yapılan yanlışlar hepimizin malumu. Ülkemizin ve bölgemizin karşı karşıya olduğu tehlike ancak bölge ülkeleri ve diğer İslam ülkeleri  ile bir araya gelinerek bertaraf edilebilir. Irkçı emperyalistler büyük İsrail'i kurmaktan vazgeçmeyeceği için D-8'i aktif hale getirmek tercih değil, zorunluluktur. Bölge ve D-8 ülkeleri ile iş birliği kurmak Avrupa, Amerika ya da Rusya ile münasebetleri kesmek manasına gelmediği gibi onlarla eşit şartlarla  müzakere etmek ve kendi haklarımızı korumak manasına gelecektir.

 

 

İsa Sayın sözlerini şu şekilde tamamladı; "Saadet Partisi oy oranından bağımsız olarak özgül ağırlığı en yüksek partisidir. Önümüzdeki dönemde özgül ağırlığı ile beraber hacmi de artacak olan Saadet Partisidir. Saadet Partisi her koşul ve şart altında adaleti ayakta tutanların partisidir. Saadet Partisi siyaseti makam, mevki veya rant için değil, sadece Allah rızası için yapan, tertemiz kadronun adıdır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki bizim eleştirilerimiz kişilere değil yanlış icraat ve zihniyetleredir. Bundan sonra da genel ve yerel politikalara olan eleştirilerimiz bu bağlamda değerlendirilmelidir. Biz asla ümitsiz değiliz. Bu vesile ile her kapıya gideceğiz. her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Bu dava bu sevda bu vatan bizimdir. Zulüm ebedi olamaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

 

 

Saadet Partisinin yeni il yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

 

Orhan Barlık, Gökhan Yılmaz, Uğur Çamlıbel, Deniz Karaca, Mustafa Bulut, Soner Kaya, Ahmet Kızıltan, Şafak Demircan, Fatih Kara, Mustafa Mermer, Recayi Çağlar, İbrahim Sakmak, Kadir Biçer, Muhammed Emin Kaya ve Selahattin Sevinç. 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları