120x600

Alemdar inşaat

12-01-2020 TURİZM

Pakistanlı aile karın tadını çıkardı

D-100 Karayolu Bolu Dağı kesiminde başlayan hafif kar yağışıyla birlikte, etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü. Türkiye’ye 1,5 yıl önce gelen ve Düzce’de yaşayan Pakistanlı aile, Ankara’ya seyir halindeyken durdukları Bolu Dağı’nda kar üzerinde keyifli anlar yaşadı.

Pakistanlı aile karın tadını çıkardı
Bİ tur

Bolu’da, sabah saatlerinde başlayan hafif kar yağışı ve yoğun sis D-100 Karayolu Bolu Dağı, Elmalık, Seymenler ve Bakacak mevkiilerinde etkili oluyor. Kar yağışının etkili olmadığı Bolu Dağı mevkiinde yağmur ve sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düşmesiyle sürücüler zor anlar yaşıyor. Sürücüler, hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları yönünde ışıklı tabela ve trafik ekipleri tarafından uyarılıyor.

 

 

 Türkiye’ye 1,5 yıl önce gelen ve Düzce’de yaşayan Pakistanlı aile, Ankara’ya seyir halindeyken durdukları Bolu Dağı’nda kar üzerinde keyifli anlar yaşadı. Fotoğraf çeken ve karda kayan ailenin çocuklarından Sait Ahmet (14), “Karda oynamak için durduk. Hava da çok güzel. Karı çok seviyorum çünkü Arabistan’da hiç kar yoktu. Onun için karı çok seviyorum” dedi.

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TURİZM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları