120x600

Alemdar inşaat

09-01-2020 GÜNDEM

Örnekbaş; ‘İyi Parti olarak doğru bilgi alma hakkının kutsal olduğunu düşünüyoruz’

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve parti yönetimi Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetimini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Örnekbaş; ‘İyi Parti olarak doğru bilgi alma hakkının kutsal olduğunu düşünüyoruz’
Bİ tur

İyi Parti İl Yönetimi Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetimini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çeken İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş şunları söyledi:“Toplumun haber alma kaynağı olarak gecesini gündüzüne katarak çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Basının özgür ve tarafsız olarak haber yapması ve topluma doğru bilgileri aktarmasını çok önemsiyoruz. Son yıllarda maalesef doğru haber verme ortamından uzaklaşıldığını üzülerek görüyoruz. Bizler gazeteci arkadaşlarımızın özellikle sahada çalışan arkadaşlarımızın geçim sıkıntısı başta olmak üzere muhatap oldukları sorunları çok yakından takip ediyoruz ve biliyoruz. İyi Parti olarak doğru bilgi alma hakkının kutsal olduğunu düşünüyoruz. Basın emekçilerinin özlük haklarının iyileştirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırız. İnşallah ilerleyen zamanlarda basının daha az baskı altında kaldığı daha doğru koşullarda haberlerini yapabildiği günleri görürüz. Bu mesleğin çilesini çeken tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu İyi Parti ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözler ile ifade etti:

“Bizler bu işe gönül vermiş, yaşamını bu meslekten kazanan kişiler olarak, giderek zorlaşan bir iş ortamı ile karşı karşıyayız. Gazetecilik ilk başta ilkeli ve doğru habercilik konusu üzerinde şekillenmek zorundadır. Bizler uzun yıllardır bu işe emek veren kişiler olarak mesleğe yeni başlayacak olan kardeşlerimize meslek etiği konusunda elimizden geldiği kadar bilgi vermeye çalışıyoruz. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Bolu’da gazetecilik mesleğini gerçek anlamda sürdüren bütün arkadaşlarımızın her zaman yanındadır. Sizin gibi siyasi temsilcilerin de bizim özlük haklarımız konusunda ve diğer zorluklar karşısında yanımızda olduğunu bilmek bizi mutlu ediyor. Hassasiyetinizden ve nezaketinizden dolayı teşekkür ederiz.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları