120x600

Alemdar inşaat

11-12-2019 SPOR

ÖRNEKBAŞ; 'Boluspor bizim gözbebeğimizdir'

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş partililerle birlikte Boluspor’u ziyaret etti. Örnekbaş ziyaretinde Boluspor’un Bolu için bir marka değeri taşıdığını ifade ederek “Boluspor bizim gözbebeğimizdir” dedi.

ÖRNEKBAŞ; 'Boluspor bizim gözbebeğimizdir'
Bİ tur

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve Yönetim Kurulu Boluspor Kulübüne gelerek Fatih Karagümrük maçı öncesinde başarılar diledi. Gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı şunları söyledi “ “Bu gün İYİ parti’nin buraya gelmesi övgüye layık. Ziyaretlerinden dolayı başkanımız başta olmak üzere partili arkadaşlarımıza teşekkür erdim. Bizim bu zorlu günlerimizde destek vermesi bizleri çok mutlu etti. Boluspor tabi ki küçük şehrin büyük öyküsü. Boluspor takımı büyük bir sanayi şehri değil. Boluspor takımı liglerde boy göstermiş. 80’li yıllarda Bolu’nun orman gelirleri ile ayakta durabilmiş, Rıdvanları Sercanları yetiştirmiş bulmuş bir takımdır. Günümüzde artık futbol takımlarının ayakta kalabilmesi için ekonomik anlamda, siyasal anlamda çok büyük destekler gerekiyor. Bizim gibi takımlar için büyük para gerekiyor. Bizler 150 Bin nüfusu olan bir şehirde 15 yıldır işadamı olarak bu işin içindeyiz.

BİZ HER MAÇTA BU SEÇİME GİDİYORUZ

Belediye başkanları ve diğer siyasiler 5 yılda bir seçimle göreve geliyorlar, biz her maçta bu seçime gidiyoruz. Bu hafta Cumartesi günü saat 14.00’de yine bir seçim yaşayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Şuan alt yapıda 80 futbolcumuz burada kalıyor, bu kulübün ocağı tütüyor. Bütün Türkiye’de diğer takımların halini hep birlikte görmekteyiz. Para olmadan bu işler olmuyor. Bolu’nun gücüde belli. Bu gün bizi burada ziyaret eden başkanım gibi 400 tane esnafımızın desteği ile Boluspor’a aldığımız reklamlarla bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bu konuda en başta taraftarımızdan basınımızdan destek bekliyoruz. Hiç böyle bir durum yaşamamıştık. Bu zorlu ve kötü dönemi aşacağız hep birlikte. Bu zor günde gelip bizi ziyaret ettiği için kendilerine teşekkür ediyoruz.

BOLUSPOR’UN YILDIZ GİBİ PARLADIĞI GÜNLERİ GÖRDÜM

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş Boluspor’un en çok bu zor günlerde destek olunması gerektiğinin altını çizerek “ Boluspor bizim gözbebeğimizdir. 1965 yılında Türkiye liglerinde bir yıldız gibi parlayıp 70’li 80’li yıllarda adeta bir futbolcu fabrikası gibi Türk futboluna hizmet vermiştir. Bende Bolu’da yaşayan Bolu’da doğup büyüyen bir kişi olarak Boluspor’un yıldız gibi parladığı günleri gördüm yaşadım ve her zamanda o özlem içinde yaşamaktayım. Şuanda gediğimiz noktada maddi sebepler başta olmak üzere içinde bulunduğumuz çağın futbol anlayışına ulaşmadığımız için bu sorunu yaşıyoruz. Karşımızda milyon dolarlık kulüpler, o kulüpleri destekleyen büyük şehirler ve büyük işadamları var. İş çevreleri ve siyaset var. Boluspor kulübü maalesef son yıllarda bakanlıklar düzeyinde etkili olamamıştır. Bu durumun neticesinde maddi anlamada güçlü bir yapıya ulaşamamıştır. Bir miktar belediyemizin katkıları ve başkanımızdan da izah ettiği gibi esnaflarımızdan ve Boluspor’a gönül veren vatandaşlarımızın verdiği katkılarla bu günlere gelindi.

BOLUSPORUMUZ İYİ BİR NOKTADA DEĞİL DİYE BİZ BOLULULAR OLARAK HAVLU MU ATACAĞIZ?

Gelinen nokta şuan içinde bulunduğumuz nokta futbol karnesi açısından iyi bir nokta değil. Bolusporumuz iyi bir noktada değil diye biz Bolulular olarak havlu mu atacağız? Asla böyle bir davranış biçiminin içinde olmayacağız. Boluspor ligdeki durumunu toparlayıp yeniden yükselişe geçerek başaralı bir şekilde hedefine doğru yürüyecektir. Daha yüksek liglere ilerleyen yıllarda ulaşabilecektir. Ben endişeli değilim. Boluspor ve Bolulular inandığı zaman bu sorunun üstesinden gelebilirler ve başarırlar. Biz Bolusporumuza her zaman destek olmaya yanında olmaya hazırız. Bolu halkının da Boluspor kulübüne gerekli desteği vereceklerdir. Sözümün başında söylediğim gibi bizler Boluspor’u bu günlerinden yalnız bırakırsak Boluspor’da topçusundan Boluspor’da top toplayan arkadaşımıza kadar her kademesinde çalışan emek veren bütün arkadaşlarımızın dolyısıyla kulübümüzün morali bozulacaktır. İYİ Parti bu gün Bolusporumuza destek olmak ve o moral bozukluğunu kırmak için buraya gelmiştir. Bolusporumuzu bu amaçla ziyaret etmiştir.

BİZ İYİ PARTİ OLARAK BOLU’NUN YARARINA OLAN HER KONUDA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ

Bizler bildiğiniz gibi yeni kurulmuş bir partiyiz bu zaman diliminde 2 tane seçim yaşadık. Genel seçimlerde temsil hakkımız oldu. Partimize vatandaşlarımız teveccüh gösterdiler. Mecliste düşüncelerimizi fikirlerimizi söylemeye başladık. Yerel seçimlerde millet ittifakı olarak birlikte girdiğimiz seçimlerde çok ciddi bir başarı elde ettik. Bu gün Bolu Belediye meclisinde muhalefeti ve iktidarı ile hep birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Meclisteki bütün arkadaşlarımız bizim için kıymetlidirler. Biz İYİ Parti olarak Bolu’nun yararına olan her konuda elimizi taşın altına koyarız. Biz bu günden geleceğe doğru bir hazırlık içerirsindeyiz ve birçok konuda fikirlerimiz var. Bu alanlardan bir tanesi de spordur. Bu gün futbol alanında temsil olarak görülen büyük takımlarda yabancı futbolcuların ağırlıklı olması Türk futbolu açısından yanlış bir durumdur. Bence bu duruma bir çare bulmak gerekir. Yabancı futbolcu kotlarının düşürülmesi gerektiğini savunuyorum. Başkanım sözünün başında söylemişti 80 tane gencimiz burada eğitim alıyor. Bizde söylediğimiz aynı sözleri buradan tekrar etmiş olalım. Bizim futbolcu fabrikası gibi çalıştığımız günlere geri dönmemiz gerekiyor. Maddi olan eksikliğimizi buralardan kapatmamız gerekir diye düşünüyorum. Önümüzdeki cumartesi Fatih Karagümrük Spor’la maçımız var. İnşallah bizim şeytanın bacağını kırma maçımız olur. Bu maç bizim için dönüm noktası olur. Bu maçla birlikte iyi bir ivme yakalar ve yolumuza devam ederiz İnşallah. Herkese başarılar diliyorum.

ANADOLU TAKIMLARINI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Biz İYİ Parti olara spora farklı bir bakış açısı getirmeyi düşünüyoruz. Bizim siyaset ortamında daha fazla söz söylenileceğimiz durumlar gerçekleşirse vatandaşımız bize ilgi gösteriyor ve bu durum artarak devam ederse bizler İYİ Parti temsilcileri ve yöneticileri olarak ülkemizdeki Anadolu takımlarının gelişmelerini sağlayacağımıza ve bu takımlarımıza yeni olanaklar oluşturacağımıza şimdiden söz veriyoruz. Anadolu takımlarının yükselmesi iyileşmesi demek Türk futbolunun Türk sporunun gelişmesi demek. Biz ülkemizin her alanında gelişmesini istediği gibi bu alanda da gelişmesini ilerlemesini istiyoruz. Her zaman İYİ Partililer olarak bu desteği sağlamaya hazırız.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları