120x600

Alemdar inşaat

10-07-2020 SİYASET

ÖRNEKBAŞ; 'Bolu halkını kongremize davet ediyoruz'

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş yarın gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Olağan il kongresine Bolu halkını davet etti. Örnekbaş “İYİ Parti cesur insanların bir arada olduğu, bir olmanın, beraber olmanın, haksızlıklara karşı durmanın, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve değerlerini korumanın ortak çatısıdır. İYİ Parti aziz Türk milletinin sahip olduğu kadim değerlerin koruyucusudur. Bu duygu ve düşüncelerle yarın gerçekleştireceğimize kongremizde kıymetli vatandaşlarımızı davet ediyorum. Toyumuz kutlu olsun ” dedi.

ÖRNEKBAŞ; 'Bolu halkını kongremize davet ediyoruz'
Bİ tur

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş 11 Temmuz Cumartesi Saat:14.00’de Köroğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olağan kongre ile ilgili yaptığı davette şu değerlendirmeleri yaptı;

İYİ Parti cesur insanların bir arada olduğu, bir olmanın, beraber olmanın, haksızlıklara karşı durmanın, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve değerlerini korumanın ortak çatısıdır. İYİ Parti aziz Türk milletinin sahip olduğu kadim değerlerin koruyucusudur. Kongreler siyaset hayatımızın toylarıdır. Türk siyasetinin son 150 yılının birikimleriyle beslenen, milliyetçi, adaletli ve kalkınmacı yürüyüşümüz, yepyeni bir döneme giriyor. Ülkemizin bize her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu bir gerçek.

TOYUMUZ KUTLU OLSUN

Cumhuriyet tarihimizin en sorunlu dönemlerinden birini yaşıyoruz, karanlık bir girdaba doğru sürükleniyoruz. Böyle bir zamanda, tarihteki örneklerinden de biliyoruz ki, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen cesurlar her daim göreve talip olmuş, ve ülkemizi-milletimizi düzlüğe çıkarmışlardır. Hiçbir hesabın içinde değiliz, olmayacağız. Tek hesabımız var, o da milletimizi huzur ve refaha kavuşturmak. Bu uğurda yorulmak bilmeden çalışacağız.. Yunus Emre’nin dediği gibi; “Kader gayrete aşıktır” Gayret etmeye çaba göstermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yarın gerçekleştireceğimize kongremizde kıymetli vatandaşlarımızı davet ediyorum. Toyumuz kutlu olsun.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları