120x600

Alemdar inşaat

11-03-2023 SPOR

Muzaffer Bilazer: ‘Bu seviyedeki maçlar daha iyi zeminde oynanmalı’

Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, galibiyet hasretine son veremedikleri için üzgün olduğunu ve zeminin de bu durumda etkili olduğunu söyleyerek, "Bu seviyedeki maçlar daha iyi zeminde oynanmalı” dedi.

Muzaffer Bilazer: ‘Bu seviyedeki maçlar daha iyi zeminde oynanmalı’
Bİ tur

TFF 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşan Boluspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Futbol anlar oyunudur. Bu maçtan önce 4 haftadır kazanamıyorduk ve bu maçta farklı bir oyun sergileyerek galip gelmek istedik. Rakip bizim ceza sahamıza girmeden gol buldu. Müsabakanın büyük bir kısmında oyun üstünlüğü bizdeydi. Ama biz skor üretemedik. Bu seviyede oynanan müsabakalarda zeminin iyi olması da gerekiyordu. Bu zemin oyunumuzu da olumsuz etkiledi. Boluspor olarak ligdeki hedefimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

 

"Değişiklik sonrası verim alamadık"

Yaptığı oyuncu değişikliklerinin skora etki etmemesiyle ilgili de konuşan Muzaffer Bilazer, “Yaptığımız oyuncu değişiklikleri sonrası oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamadık. Önemli oyunculara sahibiz. Fakat zeminin de etkisi ile istediğimiz, çalıştığımız oyunu sahaya yansıtamadık" ifadelerine yer verdi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları