120x600

Alemdar inşaat

23-12-2014 SANAT

Müthiş bir Türk Sanat Müziği dinletisi

20 Aralık 2014 cumartesi günü, hepsi birbirinden seçkin meslek gruplarının oluşturduğu saz heyeti ile yine kaliteli ses sanatçılarımızın bulunduğu eşsiz Türk Sanat Müziği konserimiz saat 19.00 da Kültür Sitesi tiyatro ve konferans salonunda yapılacaktır.

Müthiş bir Türk Sanat Müziği dinletisi
Bİ tur

Orman İşletmesi Makine İkmal Şube Müdürü Makine Mühendisi Sayın Rıfat Günen'in şefliği eşliğindeki koroda, Kanunda emekli İlköğretim Müdür ve sahnelerin kaliteli kanunisi Sayın Tahsin Doğanöz, Emekli öğretmen Zeki Özen, Basınımızın güçlü kalemi yazar Erol Yıldız udi olarak katılacaktır.
 



Ayrıca; Kültürel faaliyetlerde bizlerin hep yanında olan mütevazi insan Bolu Vali Yardımcısı Udi Ömer Eru, Emekli Öğretmen Nurettin Bilgin Udi, Kurtuluş Günen Udi, Merve Yunga Keman, Fikret Yalçın keman, Salim Altun klavye, İbrahim Dirik Ritim saz, Kadir Keman yine ritim sazla eşlik edecekler. Ayrıca İstanbul sahnelerinin eşsiz Klarneti Göksel Kabacı ve Kemanda Müjdat Güder koromuzda sazende olarak teşrif edecekler arasındalar. Müthiş bir Türk Sanat Müziği dinletisine ve birbirinden eşsiz solistlerimizin bir arada olduğu koromuzu dinlemeye herkesi bekleriz.
 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SANAT HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları