120x600

Alemdar inşaat

27-08-2019 SİYASET

Metin; ‘Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı çok geniş alanlara yayacağız’

Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Fatih Metin Ak Parti il başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Metin; “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemimizde bildiğiniz gibi bakan yardımcılarının sayısı arttı, etkinliği arttı, dolayısıyla bakan yardımcılığı etkin bir durumda. Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı çok geniş alanlara yayacağız” dedi.

Metin; ‘Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı çok geniş alanlara yayacağız’
Bİ tur

Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Fatih Metin Ak Parti il başkanlığını ziyaret etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan  AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Fatih Metin benim hayatımda zor zamanların, zor günlerin, zor anların adamıdır. O zor anlarda uzatılan eli tutan adamdır. Şu an itibariyle yürüttüğü üstlenmiş olduğu Bakan Yardımcılığı görevi dolayısıyla da özellikle Tarım ve Orman Bakanlığı noktasında bakıldığı zaman Bolu’yu çok ciddi anlamda ilgilendiriyor. Çünkü Bolu’nun %64’ünün ormanlarla kaplı olduğu, nereye adım atsanız, nereye gitseniz bizim toprak arazimiz olduğu için ormanını da ilgilendiren, toprağını da ilgilendiren, akan suyunu da ilgilendiren bir Bakanlıktadır. Bolu’nun her aşamasında her kademesinde her yerde izi olabilecek bir Bakan Yardımcısıdır. Her Bakanlığı döneminde Bolu’ya gerçekten imza atılması noktasında Bolu’nun bir evladı olarak çalışma göstermiştir” diye konuştu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise “ DSİ Genel Müdürlüğü bakanlığımız bünyesinde Bolu’da yürüyen 4 tane şantiyemiz var. Halen şu anda bütün makine parkımızda hummalı bir şekilde göleti, regülatörü, içme suyu ile sulamasıyla, her alanı kapsayan hizmet anlayışında DSİ çalışmalarına devam edecek. Bolu’da önümüzdeki dönemde kazandıracağımız hizmetleri de açıklayacağız. Tarımsal üretimi ile orman varlığı ile, malumunuz, Doğa Koruma ve Milli Parklar ve Orman Genel Müdürlüğü de sorumlu olduğum bakanlığın hizmet birimleri. İnşallah %70’i ormanlarla kaplı Bolu’muzda yine milli parkları ile tabiat parkları ile Türkiye’nin gözdesi ve yıldızı olan Bolu’da önümüzdeki dönem yatırımlarımızla orman üretimimizdeki artış, milli parklarımız sayesinde Bolu turizmimize katkımız olacak.  Şu an yardımcılığını yaptığımız bakanlığımızın çok geniş bir sorumluluk alanı var. O nedenle bu sorumluluğun bilincinde olarak bir önceki görevlerde olduğu gibi bu bilinçle bu sorumluluk anlayışı ile hareket ediyoruz. Seçimden sonra ziyaret uzun oldu ama bu kardeşiniz aldığı her görevi layıkıyla yapma gayreti içinde olan bir kardeşiniz. O nedenle hem bakanlığa alışma dönemi, çabuk alışıp, çabuk renk verme, aldığınız sorumluluğu ve beklentiyi karşılama gayreti içinde olmanız gerekiyor. Hem sayın bakanımızın yükünü alma noktasında, bakan yardımcılığı bakanın yükünü alan bir müessese. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemimizde bildiğiniz gibi bakan yardımcılarının sayısı arttı, etkinliği arttı, dolayısıyla bakan yardımcılığı etkin bir durumda. Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı çok geniş alanlara yayacağız” şeklinde konuştu.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları