120x600

Alemdar inşaat

02-03-2024 SİYASET

Mengen’de Turhan Bulut İzdihamı

Mengen belediye başkanı ve belediye başkan adayı Turhan Bulut bugün ilçede hem CHP standının açılışını yaptı hem de Cumartesi pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

Mengen’de Turhan Bulut İzdihamı
Bİ tur

Başkan Bulut’a esnafın ve vatandaşın gösterdiği yoğun ilgi ve sevgi dikkatlerden kaçmazken Bulut’un seçim kampanyasına CHP Bolu milletvekili Türker Ateş başta olmak üzere eski Bolu Belediye Başkanlarından Necdet Gören, önceki dönem CHP Bolu il ve merkez ilçe başkanlarının yanı sıra Bolu Merkez’den gelen parti üyelerinin de büyük destek verdiği gözlemlendi.

 

 

"Birlikte başardık ve yine birlikte başaracağız!"

 

Mengen belediye başkanı ve belediye başkan adayı Turhan Bulut ilk olarak saat 12.00’de İtfaiyenin karşısında bulunan CHP standının açılışını partililer ile birlikte yaptı. Açılışta kısa bir değerlendirme yapan Başkan Bulut; “Ziyaret ettiğimiz ve kapısını çaldığımız hemşehrilerimizin gülen yüzleri, yarınlara olan inancımızı daha da arttırıyor. Birlikte başardık ve yine birlikte başaracağız!” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Açılışta yapılan yemek ikramı sonrasında CHP Bolu milletvekili Türker Ateş, eski Bolu Belediye Başkanı Necdet Gören, önceki dönem CHP Bolu il ve merkez ilçe başkanları ile birlikte Cumartesi günleri kurulan Pazar yerini ziyaret eden Başkan Bulut burada yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı.

 

 

 

 

Türker Ateş; Biz onu desteklemeye geldik ama gördüğüm kadarıyla o bize destek atıyor…

CHP Bolu milletvekili Türker Ateş vatandaştan yoğun bir ilgi ve sevgi gördüklerini vurgulayarak “Biz Turhan bey’i desteklemeye geldik ama gördüğüm kadarıyla o bize destek atıyor” dedi.

 

 

 

 

Siyasi nezaketin en güzel örneklerini sergilediler…

Bu sırada seçim çalışmaları için ilçeye gelen Ak Parti heyeti ile karşılaşan Başkan Bulut ile AK Parti Bolu İl başkanı Suat Güner siyasi nezaketin en güzel örneklerini sergileyerek birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları