120x600

Alemdar inşaat

15-12-2023 EKONOMİ

MARKA, PATENT TASARIM HAKLARI EĞİTİMİ BTSO’DA DÜZENLENDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Vera Patent işbirliğinde İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Patent ve Marka vekili Gizem Çaylı Yasa’nın katılımları ile Marka, Patent Tasarım Hakları Eğitimi gerçekleştirildi

MARKA, PATENT TASARIM HAKLARI EĞİTİMİ BTSO’DA DÜZENLENDİ
Bİ tur

BTSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimin açılış konuşmasını yapan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, marka ve patentin iş dünyasında büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ederek; “Marka ve patentler, bir şirketin veya bir ürünün en önemli varlıklarından biridir ve iş dünyasında rekabet avantajı sağlar. İyi bir marka, tüketicilerin zihninde güven, kalite ve tutarlılık imajı oluşturur. Patentler ise buluşların korunmasını sağlar ve şirketlere yaratıcı çalışmalarının karşılığını alma imkanı sunar. Bizler Ticaret ve sanayi odası olarak, işletmelerin bu konularda bilinçlenmesini sağlamak, onların rekabet güçlerini artırmaya yardımcı olmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu sayede, şirketlerin sürdürülebilir bir büyüme ve başarı elde etmesine yardımcı olmaktayız.” Dedi.

 

 

Başkan Alemdar’ın konuşmasının ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Patent ve Marka vekili Gizem Çaylı Yasa, “ Devlet Teşvikleri, Marka Kimliği Oluşturma, Fikirlerin Korunması, Uluslararası Markalaşma, Patent ve Tasarım Hakları” konularında sunum yaptı. Eğitim, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları