120x600

Alemdar inşaat

29-03-2024 SİYASET

Mansur Şen yoğun ilgi görmeye devam ediyor...

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, İYİ Parti İl Başkanı Murat Güler ve meclis üyesi adayları seçimlere sayılı günler kalmışken hızlarını kesmeden saha çalışmalarına devam ediyor.

Mansur Şen yoğun ilgi görmeye devam ediyor...
Bİ tur

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala hızlarını kesmeden saha çalışmalarına devam eden İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ve meclis üyesi adayları Alpağut Mahallesi vatandaşlarını ve Alpağut Mahallesi Muhtarı Sema Bostancı’yı ziyaret ederek Alpağut Mahallesi’nin ve Bolu’nun sorunlarını ele adı. Bir vatandaşın “Başkanım sizleri ve ekibinizi tebrik ediyorum çevremden hep hem mühendis hem bu görevi bilen birisi diye duyuyorum ve sizlere güveniyoruz” sözüne Şen “Efendim o sizin teveccühünüz ben ve ekibim adına teşekkür ederim bu vazifeyi bize yakıştırmanız onur verici” dedi.

 

 

“SİYASETÇİLER DOĞAYI KATLEDENLERİN, SULARIMIZI ZEHİRLİYENLERİN DEĞİL, HALKININ YANINDA OLMALI”

 

Pirahmetler Köyü mevkinde maden arama ruhsatı verilmesi konusu ile ilgili yönetilen bir soruya cevap veren Şen   " Altın arama ruhsatı ile ilgili edindiğimiz her bilgiyi ve gelişmeyi kamuoyuyla paylasıyoruz. Bu konu hakkında beyanat verdim halkı bilinçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Dün katıldığım televizyon programında da bu konuyu özellikle dile getirdim. Konuyu takip etmeye, vatandaşımızı da uyarmaya devam edeceğiz. Doğamızı, çevremizi ve sularımızı korumamız gerekiyor.” dedi.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları