120x600

Alemdar inşaat

25-03-2024 SİYASET

Mansur Şen ‘VATANDAŞ BİZE GÜVENİYOR’

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, Beypiliç Yem Fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Mansur Şen ‘VATANDAŞ BİZE GÜVENİYOR’
Bİ tur

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için gece gündüz çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Bolu Belediye Başkanı Mansur Şen, Beypiliç Yem Fabrikasına ziyarette bulundu. Çalışanlar tarafından güler yüzlü karşılanan Şen ve ekibi çalışanların sorunlarını tek tek dinledi. Bolu’nun sorunlarını bildiklerini ve bu sorunlara yönelik birçok proje hazırladıklarını belirten Şen “Projelerimiz hazır, biz de hazırız. Bolumuzun sorunlarını biliyoruz. Bilgi birikimi konusunda da kendimize güveniyoruz. İnşallah vatandaşlarımız bize teveccüh gösterirse 1 Nisan itibariyle çalışmalara başlayacağız” dedi.

 

 

Bir sonraki ziyareti Bolu Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne olan İYİ Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Mansur Şen ve ekibine yöneltilen soruda “millet bıktı gerçekten başkanım sizi görmek istiyoruz” sözüne Şen “Vatandaşlarımızın teveccühü güzel. Gerek kişiliğimiz gerek tanınmışlığımızdan dolayı  vatandaş bize güveniyor bizlerde güveni boşa çıkarmayacağız dedi.

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları