120x600

Alemdar inşaat

16-03-2024 SİYASET

MANSUR ŞEN; 'BOLU HALKI İŞİ EHLİNE TESLİM EDECEK '

Uzun yıllardır İnşaat Mühendisliği yapan ve Bolu’ya hak ettiği hizmetin İYİ Parti ile geleceğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, “Bolu halkına güveniyoruz, işi ehline teslim edeceğine inanıyoruz” dedi.

MANSUR ŞEN; 'BOLU HALKI İŞİ EHLİNE TESLİM EDECEK '
Bİ tur

İYİ Parti ailesi sahada arı gibi çalışmaya devam ediyor. Farklı gruplar halinde kapı kapı vatandaşa ulaşan İYİ Parti teşkilatı seçim hedefine adım adım yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Bolu’yu ziyaret eden Genel Başkan Meral Akşener’e vatandaşa gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, “Bolu halkına güveniyoruz, işi ehline teslim edeceğine inanıyoruz” dedi.  Şen sözlerinin devamında şu açıklamaları yaptı: 

 

BOLU HALKI YANILTILMAYA ÇALIŞILIYOR, GENEL BAŞKANIMIZ MEMNUN AYRILDI

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ilimizde yaptığı ziyaretten çok memnun olduk. Genel Başkanımızın ziyareti esnasında sokakta gördüğümüz ilgiden ve sevgi selinden büyük bir heyecan ve memnuniyet duyuyoruz. Siz bakmayın kasıtlı olumsuz haber yapanlara. Genel Başkanımızın ziyareti sıkıntılı olmuş gibi algı yaratılmaya çalışıldı. Ama nafile çaba bunlar. Hep beraber gördük ki Genel Başkanımızla birlikte ziyaret ettiğimiz esnafların neredeyse tamamı değişim istiyor bu değişimin adresi olarak bizi görüyordu. Sadece bir esnafımız başka bir partiyi destekleyeceğini söyledi. Buna da tabi ki saygı duyarız. Biz İYİ Parti ailesi olarak Bolu halkına güveniyoruz. Halkımızın yüksek ferasetine inanıyoruz. Parti teşkilatında birlikte omuz omuza sahada çalıştığımız arkadaşlarımızın heyecanı ve özverisi gerçekten takdire şayan. İnsan ötesi bir çabayla arkadaşlarımız günün her vaktinde vatandaşlarımıza ulaşmaya partimizin hedeflediği hizmet anlayışını anlatmaya çalışıyor. Hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz. 

 

 

 

YETERLİ TEKNİK BİLGİYE SAHİBİM

 

Ben İnşaat Mühendisi olarak meslek hayatım boyunca hep bu şehrin doğru imarlaştırılması ve iyi yönde gelişmesi için çaba gösterdim. Bu konuda yeterli teknik bilgiye sahibim. Şehrin teknik bir adam gözüyle yönetilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ehliyetimiz vardır ve Bolu halkının işi ehline teslim edeceğine inancımız tamdır. Vatandaşımızın bize olan teveccühü ve güveni her gün katlanarak artıyor. Daha önce diğer partileri tercih edip onlardan ümidi kesen vatandaşlarımız beni desteklemekte tereddüt göstermesinler. Haklının yanında olup karar verdiklerinde hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır.  İnanıyorum ki seçim çalışmalarında; Devletin kaynaklarını, bakanlarını, bürokratlarını sorumsuzca kullananlara, Belediyenin kaynaklarını, personelini pervasızca kullananlara, vatandaşımız  gerekli dersi sandıkta verecektir.  

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları