120x600

Alemdar inşaat

11-03-2024 SİYASET

Mansur Şen; ‘Biz bu seçimlerin kazandıran ya da kaybettiren partisi olmayacağız, 31 Mart seçimlerinin kazanan partisi olacağız’

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen Bolu Objektif Haber sitesini ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Mansur Şen; ‘Biz bu seçimlerin kazandıran ya da kaybettiren partisi olmayacağız, 31 Mart seçimlerinin kazanan partisi olacağız’
Bİ tur

“Gezdiğimiz yerlerde genel olarak bir kabul gördüğümüzü söyleyebilirim” diyen Şen; “Benim adaylığımın kendi partisinin pozisyonuna faydası olduğu içinde memnun olan seçmenlerde olabilir. Ak Partinin ya da CHP’nin oyunu alacağımı düşünen bir hayli vatandaşımız var. Mevcut düzenden rahatsız olanların, iktidarın uygulamalarından memnun olmayanların, Memur, İşçi, Bağ-Kur emeklilerinin, emekli olmayı bekleyenlerin ya da emekli olamayan ciddi bir kitlenin yönelecekleri yeni adres rahatlıkla İYİ Parti olabilir. Bu seçmen kitlemizin sorunlarını çok iyi tespit ederek çözüm önerilerini en iyi getiren parti olduğumuzu düşünüyorum.  Bu kitlenin Cumhur ittifakına ya da Ana muhalefet partisine oy atmayacağını tahmin ediyorum.  Özellikle hayat tarzı endişesi taşıyan ve temsil ettiğim ilkeler açısından Cumhuriyet Halk Partili ailelerin ve yurttaşların bana ve İYİ Partiye oy vereceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

 

“Diğer partilerden seçmenlerin çok rahat bir şekilde destek vereceği bir konumdayız”

 

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen; “Bolu’da ömrü geçen ve kenti bilen biri olarak uzun yıllara dayanan meslek tecrübem ve belediyecilik alanındaki birikimimle diğer adaylardan ayrıldığımı hatta birkaç adım önde olduğumu görüyorum. Daha önce Ak Partiye ya da CHP’ye oy vermiş fakat verdiği oyunun karşılığını bulamamış –yeni bir adres arayan- vatandaşlarımızın şu anda en yakın tercihlerinin şahsım nezdinde İYİ Parti olduğunu görüyorum.  Burada aşmamız gereken bir şey var; “Bu insanlarımız –Acaba oyum boşuna gider mi?- endişesini taşıyor. Hiç merak etmesinler, oylarını kararlı bir şekilde bana atarlarsa seçimin galibi biz oluruz. Şahsım ve İYİ Parti olarak milli ve manevi değerlere bağlı. Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet İlkelerine sıkı sıkı bağlı ve laik yapımızla diğer partilerden seçmenlerin çok rahat bir şekilde destek vereceği bir konumdayız. Bu desteği de alacağımıza inanıyorum" biçiminde konuştu.

 

 

“Bizim kaynağımız vatandaşımızın müthiş gönlü ve mütevazı bütçemizdir”

 

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen sözlerini şu şekilde tamamladı; “Biz bu seçimlerin kazandıran ya da kaybettiren partisi olmayacağız, 31 Mart seçimlerinin kazanan partisi olacağız. Vatandaşımız buna kesinlikle inansın.  Rakiplerimizden biri devlet kaynaklarıyla diğeri ise belediye kaynaklarıyla hareket ediyor.  Bizim kaynağımız ise vatandaşımızın müthiş gönlü ve mütevazı bütçemizdir."

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları