120x600

Alemdar inşaat

16-03-2015 SANAT

Konser dediğin böyle olur!

Bolu Belediyesi’nin organizasyonunda, Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından bir konser gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Kahramanlık ve Çanakkale Türküleri’ konseri vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

Konser dediğin böyle olur!
Bİ tur

Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu Bolu’da muhteşem bir konser verdi. Bolu Belediyesi’nin organizasyonunda Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Kahramanlık ve Çanakkale Türküleri’ konserine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği konserde vatandaşlar zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Konser sonunda Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu sanatçılara çiçek takdim ederek; “Bizlere seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle unutulmaz bir akşam yaşatan Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun tüm sanatçılarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

RIFAT GÜNEN 17-01-2016 01:35

Sanırım Gökhan Ulubay Hocanın yorumu diye yazılan başka birilerinin provakosyonu Yoksa Gökhan Hocanın tarzı ve musiki terbiyesi bu yoruma hiç uygun değil .

Gökhan ULUBAY 07-04-2015 23:49

"Bolu niçin yapamasın" ne demek? Olanakları dahilinde en iyisini zaten yapıyor, yapamadığını nereden çıkardın ve serzenişin kime? BSM ve HEM korolarının Halk müziği konserlerini dinlemiyorsun anlaşılan;. dinleyip sonra yorum yapmalısın.

Rıfat günen 18-03-2015 10:58

Harika bir gece yaşadık. Milli manevi duygularımız kabardı. Sunuş hazırlanış kurgu mükemmeldi. Zaten Olması gereken de buydu. Kültür Turizm Bakanlığı bünyesinde bir koroyu eleştirememek lazımdır.Kültür ve sanat devletin himayesi olmadan yürümez, devletin himayesinde sergilenen bir sanat da örnek olmalıdır. Koro şefini, koro sazlarını, tüm ekibi ve organizasyona ev sahipliği yapan Bolu Belediyesini kutluyorum. Küçük bir serzeniş .... Bolu niçin yapamasın ?

DİĞER SANAT HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları