120x600

Alemdar inşaat

17-02-2023 EĞİTİM

KÖK Kurs Bolu'da Açılıyor…

Bolu'da bir ilk olan eğitim için planlanmış yedi derslikten oluşan villa konseptli kişiselleştirilmiş, butik eğitim anlayışıyla tasarlanmış binada yeni nesil bir eğitim başlıyor. Öğrencilerin geniş yeşil alanda vakit geçirebilecekleri bir bahçeye sahip olan KÖK Kurs, öğrencilerin sessiz ve sakin bir ortamda ders çalışacakları bir ortamı tam anlamıyla sağlamayı hedefliyor.

KÖK Kurs Bolu'da Açılıyor…
Bİ tur

 KÖK Kurs Bolu'da açılıyor.  Ortaokul öğrencilerine yönelik kişisel gelişim kursu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında kapılarını öğrencilere açılıyor. Konu hakkında haber sitemize açıklamalarda bulunan Kök Kurs Kurucu Müdürü Kerem Özdemir şu bilgileri verdi; “2022-2023 Eğitim döneminde 7. sınıf öğrencilerine yönelik 1.5 yıllık hazırlık programıyla LGS Sınavına KÖK Kurs'la en iyi şekilde hazırlayacak. KÖKTEM ( KÖK Tamamlayıcı Eğitim Modeli ) farkıyla KÖK Kurs'ta öğrencileri bekleyen eğitim yaklaşımını başlıklar üzerinden ifade edecek olursak:

- Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi

- Zihin Haritaları Eğitimi

- Yapay Zekâ Destekli Ölçme Değerlendirme

- Türkiye Geneli Deneme Sınavları

- Haftalık periyotlarla öğrenci eksik kazanım tespit sınavları

- Eksik kazanım tamamlama etütleri

- Öğrenciye özel soru bankası

- Kayıt yaptıran her öğrenciye ücretsiz Kunduz uygulaması üyeliği hediye

- Profesyonel öğrenci koçluğu

- Yeni nesil soru çözümü kamp programları

- Özgün ve güncel soru bankası ve diğer tüm kaynaklar

 

Psikolojik ve Rehberlik Danışmanlık alanında da ‘her öğrenci bireydir, her birey de özeldir’ ilkesiyle Mizaç odaklı Rehberlik Yaklaşımı uygulaması ile öğrenci ve veli tanıma envanter uygulaması KÖK Kurs'ta. Mizaç Odaklı Rehberlik Yaklaşımı sınav döneminde başarıya ulaşmakta gerek öğrenci gerekse veli için yol gösterici, destekleyici bir rehber olacak. Avantajlı kayıt, ayrıcalıklı eğitim ve burs imkânları için 25 - 26 Şubat'ta uygulanacak KÖK Kurs Ödüllü Bursluluk Sınavı için şimdi başvurun.

 

Başvuru Linki: https://ogrenci.eduasist.com/tnt/kayit?gmkid=92&key=kokkursbursluluk

 

 

                                          KÖK Kurs Kurucu Müdürü Kerem Özdemir

 

 

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları