120x600

Alemdar inşaat

30-10-2019 GÜNDEM

Kıbrıscık Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu başlıyor

Bolu'da 31 Ekim- 02 Kasım 2019 tarihleri arasında "Kıbrıscık Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu" düzenlenecek. Üç gün sürecek sempozyumda önemli akademisyenler Kıbrıcık ve Kıbrıscık kültürü ele alacak. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, Bolu halkını gerçekleşecek sempozyuma davet etti.

Kıbrıscık Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu başlıyor
Bİ tur

Kıbrıscık'a ve kültürüne ışık tutması amacıyla Kıbrısçık Kaymakamlığı, Kıbrısçık Belediye Başkanlığı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile yapılacak sempozyum, BAİBÜ ve Kıbrıscık'ta olmak üzere iki ayaktan oluşacak. 

Sempozyuma ilk iki gün BAİBÜ,  son gün Kıbrıscık ev sahipliği yapacak

Sempozyum etkinlikleri kapsamında ilk olarak 31 Ekim Perşembe günü saat 10.00'da BAİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salon'da açılış programı düzenlenecek. Ardından iki gün boyunca üniversite bünyesinde birbirinden önemli akademisyenler tarafından sempozyumlar verilecek. Sempozyuma üçüncü ve son gününe ise Kıbıscık ilçesi ev sahipliği yapacak. İlçede 2 Kasım Cumartesi günü Vali Mehmet Ali Türker İş Merkezi'nde saat 10.00'da gerçekleştirilecek iki oturumlu sempozyumun ardından ilçe merkezi, Yazıca Köyü ve Karagöl gezisi ile sempozyum sona erecek.

Başkan Tekemen Boluluları davet etti

Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, yarın başlayacak "Kıbrıscık Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu"na Bolu halkını davet etti.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları