120x600

Alemdar inşaat

07-09-2019 SİYASET

Karsu; 'Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!'

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu il başkanı Kazım Karsu, CHP’nin 96.’ıncı kuruluş yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı. Karsu; “Anadolu aydınlanma devriminin meşalesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adıyla Cumhuriyet Halk Partisinin altı okunda yanmaya devam etmektedir” dedi.

Karsu; 'Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!'
Bİ tur

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu il başkanı Kazım Karsu, CHP’nin 96.’ıncı kuruluş yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı.  Karsu yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “9 Eylül 1923 yılında Halk Fırkası olarak kurulan Cumhuriyet Halk Partisi ulusal kurtuluş savaşının ve bağımsızlık mücadelesinin öncüsü ve en büyük temsilcisidir. Cumhuriyet Halk Partisi 96 yıldır temel hak ve özgürlüklerin, hukukun ve aydınlanmanın temsilcisi olarak var olmaya; özgürlük, eşitlik, dayanışma, çoğulculuk gibi çağdaş evrensel değerlerle demokrasi mücadelesi vermeye devam etmektedir. Büyük Önderimiz Atatürk’ün “Bağımsızlık benim karakterimdir” sözü, daima Partimizin başat ilkesi ve pusulası olmuştur. Adını Cumhuriyet’ten alan Cumhuriyet Halk Partisi; cumhuriyetimizin, demokrasinin, sosyal adaletin ve özgürlüklerimizin teminatıdır.

“Büyük Atatürk’ün, devrimlerinin ve Cumhuriyetimizin yılmaz savunucusu olmaya devam edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi; Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeye, çalışmaya, üretmeye adanmış bir siyasi çizgiyle bilimsel çağdaş eğitimi, kalkınmayı, üretimi, eşit bölüşümü, milli tarım ve hayvancılığı, doğa haklarını,  tüm dünya ile barış içinde bir dış politika anlayışını daima savunacak ve uygulayacak yegâne siyasi güçtür. Bizler 96 yıl önce şanlı bir kurtuluş mücadelesiyle, yedi düvele karşı kazanılmış destansı zaferlerle bağımsızlığa yürüyen aziz bir milletin evlatlarıyız. CHP, kurulduğu yıllarda nasıl bir umut ve aydınlık ışığı olmuşsa; bugün de tüm halkımızın tek umudu olmaya devam etmektedir. Büyük Önderimizin İlke ve devrimleri, dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatmakta, özgürlük, adalet ve huzur içerisinde yaşamak isteyen dünyadaki tüm mazlum milletlere ilham vermeye devam etmektedir. Karakteri ‘Hürriyet ve İstikbal’ olan bizler, Büyük Atatürk’ün mazlumların güvencesi, adaletsizliğe uğrayanların gür sesi olarak gösterdiği çağdaş uygarlık hedefinde ilelebet yürüyeceğiz.  Bu inanç ve kararlılıkla, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, merhum Genel Başkanlarımız İsmet İnönü ile Bülent Ecevit’i ve tüm aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, 9 Eylül ruhunu bugünlere taşıyan bütün parti emekçilerimizi saygıyla selamlıyorum. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!"

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları