120x600

Alemdar inşaat

20-09-2019 SİYASET

Karsu; ‘31 Mart Yerel seçimlerinde parti içi barış ve ittifak anlayışını uygulayarak başarıya ulaştık’

CHP Bolu Bölge Toplantısı bugün Köroğlu Kongre ve Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, CHP örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Kastamonu milletvekili Hasan Baltacı, Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, PM üyesi ve Bolu ili sorumlusu İstanbul milletvekili Emine Gülizar Emecan katıldı.

Karsu; ‘31 Mart Yerel seçimlerinde  parti içi barış ve ittifak anlayışını uygulayarak başarıya ulaştık’
Bİ tur

CHP Bolu Bölge Toplantısı bugün Köroğlu Kongre ve Düğün Salonunda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ;  “Bolu Bölge Toplantımızın önce Ulusumuza, Bolumuza ve Partimize hayırlı sonuçlar getirmesini dilerim. Yüce Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri de Cumhuriyet Halk Partisidir. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Tanrıdan rahmet diliyor, huzurunuzda saygı ve hayranlıkla önlerinde eğiliyorum. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’daki başarının da esas sahibi Sayın Genel Başkanımız ve kadrolarıdır. Sayın Genel başkanımızın geliştirdiği "Milli İrade Formülü" sayesinde İyi Parti, Meclis'te grup kurma sayısına ulaşarak seçimlere doğrudan katılma hakkı elde etmiştir. 15 arkadaşımız bir parti göreviyle CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçmişlerdir. Tarih onları partilerinden ayrılan değil partisinin verdiği görev nedeniyle demokrasiyi kurtaran kahramanlar olarak yazmıştır. Sayın Genel Başkanımızın bu hamlesi sayesinde demokrasinin önüne kurulan tuzakları temizleme noktasında çok önemli bir adım atılmış Türk Parlamentosu tek adamın elinden kurtulmuştur. Biz de 31 Yerel seçimlerinde Sayın Genel başkanımızın bize öğrettiği parti içi barış ve ittifak anlayışını uygulayarak başarıya ulaştık. Bu başarı bizim olduğu kadar Sayın genel başkanımız ve onun kadrolarına aittir. Bunu açıklıkla söylememiz gerekir. Huzurlarınızda Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha sevgi ve minnetle anıyor, kendisine bir kez daha saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

Salıcı Bolu belediyesini ziyaret etti

Bolu Bölge Toplantısı öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Oğuz Kaan Salıcı, CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları