120x600

Alemdar inşaat

04-07-2020 SİYASET

KARADENİZ BÖLGESİ İL BAŞKANLARINDAN KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK

2 Temmuz 2020 Tarihinde Sinop’ta Toplanan Karadeniz Bölgesi İl Başkanları Toplantısı Sonuç Bildirgesi açıklandı. CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu’nun da imza verdiği sonuç bildirgesinde” 2019 yılı yerel seçimlerinde uygulamış olduğu strateji ile Saray ittifakının sandıkta kaybetmesini sağlayan ve ilk yapılacak genel seçimlerde yapacağı önderlikle partimizi iktidara taşıyacağına inancımız tam olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız ve destekliyoruz” denildi.

KARADENİZ BÖLGESİ İL BAŞKANLARINDAN  KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK
Bİ tur

KARADENİZ Bölgesi CHP İl Başkanları toplantısı 2 Temmuz 2020 Perşembe günü Sinop’ta yapıldı. CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel’in ev sahipliğinde yapılan ve Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Tokat, Trabzon  il başkanlarının katıldığı toplantıdan 25-26 Temmuz’da yapılacak CHP kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması geldi. İl Başkanları yapılan toplantı sonunda yaptıkları ortak açıklamada; “Bizler Karadeniz Bölgesi il başkanları olarak 25-26 temmuz 2020 tarihinde yapılacak olan iktidara yürüyüş kongremizde; 2019 yılı yerel seçimlerinde uygulamış olduğu strateji ile Saray ittifakının sandıkta kaybetmesini sağlayan ve ilk yapılacak genel seçimlerde yapacağı önderlikle partimizi iktidara taşıyacağına inancımız tam olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız destekliyoruz.“ dediler.

 

2 Temmuz 2020 Tarihinde Sinop’ta toplanan Karadeniz Bölgesi İl Başkanları Toplantısı Sonuç Bildirgesine imza atan Karadeniz bölgesi İl Başkanları şu şekilde sıralandı;

Amasya-Turgay SEVİNDİ;

Artvin - Ahmet BİBER ;

Bartın – Cemal Selim KARAKAŞ;

Bayburt –Necip EREL ;

Bolu – Hüseyin Kazım KARSU ;

Çankırı – İlhan TEKİN ;

Çorum - Mehmet Tahtasız ;

Düzce-Haluk Kadri DEMİR ;

Giresun-Fikri BİLGE ;

Gümüşhane-Bedri AĞAÇ ;

Karabük-Abdullah ÇAKIR;

Kastamonu –Hikmet ERBİLGİN;

Ordu - Atila ŞAHİN;

Rize-Saltuk DENİZ ;

Samsun - Fatih TÜRKEL ;

Sinop – İnan Savaş YÜKSEL

Tokat- Çağdaş KURTGÖZ ;

Trabzon-Ömer HACISALİHOĞLU ; Zonguldak- Murat PULAT




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları