120x600

Alemdar inşaat

25-11-2014 SANAT

İzmitli sanatseverlerden tam not aldılar

Atölye SAK Sanat Grubu üyeleri “Sonbahar Karma Resim Sergisi” ile göz doldurdu. 17 Kasım 2014 tarihinde, İzmit Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılan sergide yer alan eserler, İzmitli sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi.

İzmitli sanatseverlerden tam not aldılar
Bİ tur

Atölye SAK Sanat Grubu üyeleri “Sonbahar Karma Resim Sergisi” ile büyük beğeni topluyor.

Resim çalışmalarını Bolu’da Atölye SAK bünyesinde sürdüren grup üyeleri uzun yıllardan bu yana, haftanın belli günleri bir araya gelerek zamanlarını ve emeklerini birlikte değerlendiriyorlar.. “Atölye SAK Sanat Grubu” içerisinde her yaş ve meslek grubundan sanat gönüllüsü var. Grup üyeleri ürettikleri çalışmaları, yılın belli dönemlerinde, Bolu ve çevre illerde açtıkları çok sayıdaki sergide izleyiciyle paylaşıyor.Ressam Şenol SAK yönetimindeki “Atölye SAK Sanat Grubu” üyelerinin yağlıboya, suluboya ve pastel tekniğinde ürettiği 60 adet eserin yer aldığı sergide, Naciye BOZACIOĞLU, Irmak MURATOĞLU, Burçin MURATOĞLU, Selma YILMAZ, Suna ÖZMAN, Türkan YILMAZ, Seher YURTTAŞ ALTUNAY, Aysel KUYAR, Zeynep KUYAR ve Özlem AĞDEMİR’ in eserleri yer alıyor.

Sergi, 17–28 Kasım 2014 tarihleri arasında, Cumhuriyet Çocuk Parkı içerisinde yer alan İzmit Belediyesi Sanat Galerisi’nde izlenebilir.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SANAT HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları