120x600

Alemdar inşaat

12-08-2019 SPOR

İYİ Partinin bayramlaşma törenine yoğun bir katılım oldu

İYİ Partinin Kurban bayramı nedeniyle gerçekleştirdiği bayramlaşma törenine yoğun bir katılım oldu. Bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş; “Özellikle yılbaşından sonra da belediye hizmetlerinin Bolu halkına daha iyi bir şekilde sunulacağını görmekteyiz ve bundan büyük bir mutluluk duymaktayız” dedi.

İYİ Partinin bayramlaşma törenine yoğun bir katılım oldu
Bİ tur

İYİ Partinin Kurban bayramı nedeniyle gerçekleştirdiği bayramlaşma törenine yüzlerce partili ve vatandaş katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş; “Allah inşallah önümüzdeki senelerde de nice bayramlarda da kavuşmaya nasip eyler. Bildiğiniz gibi İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz genel ve yerel seçimlerde Millet İttifakı olarak birlikte yola çıktı ve birlikte çok güzel sonuçlar elde etti. Bunun neticesinde Bolu’da belediye başkanlığında bir değişim meydana geldi. Belediye meclis üyelikleri ve belediye başkan yardımcılıkları şu anda İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi kadroları tarafından kullanılmaktır. Öyle ümit ediyorum ki 4 aylık belediyeyi tanıma ve öğrenme süreci de geride kalmıştır. Bundan sonra da planlanan ve anlatılan hizmetlerin uygulamaya geçeceğini düşünüyorum.  Özellikle yılbaşından sonra da belediye hizmetlerinin Bolu halkına daha iyi bir şekilde sunulacağını görmekteyiz ve bundan büyük bir mutluluk duymaktayız.  Geçtiğimiz günlerde de İYİ Parti bir tüzük kurultayı yaparak Türkiye’de şimdiye kadar çok olduğunu zannetmediğim çarşaf listeyle genel idare kurulu üyelerini seçmiştir. Bunun neticesinde genel başkanımız belki de Türkiye’de aranan en büyük özelliklerden olan parti içi demokrasiyi bir ileri noktaya daha taşımıştır ve bizlere tüzük kurultayı yapılmadan önce yapılan toplantıda şunları söylemiştir; “Kim seçilirse seçilsin hepsi bizim arkadaşımızdır ve İYİ partilidir. Ben herkesle çalışırım” demiştir. Gerçekten de değişik görüşlerden ve kesimlerden arkadaşlarımız genel idare kurulu üyeliğine seçilmişlerdir. Bu durum Türk Demokrasisi açısından umut verici bir gelişmedir. Seçimlerin ardından üyelik çalışmalarına ağırlık verdik. Bir takım ziyaretlere başladık. Yeni seçilen muhtarları ziyaret ederek yerelde Bolu’nun sorunlarını onlardan dinliyoruz. Gelen bilgileri gerekli görüşlerini alarak ilgili yerlere iletme yoluna arkadaşlarımızla birlikte gidiyoruz.  Eylül ayı ile birlikte mahalle ve köy çalışmalarını hızlandırarak olası bir erken seçime ilimizde partimizi hazırlamak istiyoruz. Sevdikleriniz aileleriniz ile birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

 

 

Şen;Hayırlı bayramlar diliyorum”

 

Bayramlaşma töreninde konuşan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen ise CHP ile yapılan işbirliğinin önemine dikkat çekerek; “Bizlerde bu birlikte üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. İyi partinin bu işlerde çok iyi niyetli ve çok arzulu bir şekilde büyük bir şevkle çalıştığını biliyoruz. Ben hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları