120x600

Alemdar inşaat

29-02-2020 SİYASET

İYİ Parti’de demokrasi kazandı

İki partili adayın yarıştığı İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Teşkilatı 2. Olağan kongresinde, kazanan isim Murat Güler oldu.

İYİ Parti’de demokrasi kazandı
Bİ tur

İYİ Parti Merkez ilçe kongresi Elektrikçiler ve Sanatkârları Odası toplantı salonunda bu gün gerçekleşti. Kongrede merkez ilçe başkanlığı görevi için mevcut ilçe başkanı Murat Güler ve Burak Alın göreve talip oldu. İki adayın yarıştığı kongrede karşılıklı nezaket ölçüsü, adayların birbirine gösterdikleri saygı ve İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’ın parti hâkimiyeti dikkat çekti.

MATEM HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye’nin bağrına kor ateş gibi düşen 33 şehit haberin gölgesinde gerçekleşen kongrede yapılan her konuşmada şehitler saygı ve rahmetle anıldı. Kongre’de partililerin yüksek katılımı dikkat çekti. 269 oyun geçerli olarak sayıldığı seçimde Murat Güler 193 Burak Alın ise 76 oy aldı. Güler rakibine karşı aldığı yüksek oyla İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine devam edecek isim oldu. 

 

 

Murat Güler’in yönetim kurulu listesi;

 

Soner Akdaş, Koray Doğansoy, Duygu Kabasakal, Nurşen Eker, Canan Eğin, Hasan Bınar, Celal Yıldırım, Özcan Gökdemir, Ahmet Hitit, Nizamettin Gençler, A. Salih Budak, İsmail Demir, Barış Dişli, Muhittin Akkuş, İsmail Karakanlı, Nizami Aydoğan, Ertürk Gök, Hüseyin. C. Özkale, Nezahat Özer, Kadriye Canel, Emrullah Batar, Hatice Akmeriç.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları