120x600

Alemdar inşaat

19-03-2024 SİYASET

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI GÖKÇESU’YA ÇIKARTMA YAPTI

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Murat Güler, İYİ Parti Bolu Belediyesi meclis üyesi adayı Fazlı Şolpan ve yöneticiler partisinin Gökçesu Belediye Başkan Adayı Emire Başar’a destek olmak için Gökçesu’ya gitti.

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI GÖKÇESU’YA ÇIKARTMA YAPTI
Bİ tur

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Gökçesu Belediye Başkan Adayı Emire Başar’ın saha çalışmaları kapsamında yaptığı esnaf ziyaretlerine, İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Murat Güler ve yöneticiler katılarak destek verdi. Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ve Bolu Belediye Meclis üyesi adayı Fazlı Şolpan Emire Başar için tek tek esnaflardan destek istedi. Gökçesu’da büyük ilgi ile karşılaşan İYİ Parti Teşkilatları Gökçesu’da gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinin ardından Bolu’ya döndü.

 

 

“GÖKÇESUYA KADIN ELİ DEĞECEK”

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gökçesu Belediye Başkan Adayı Emire Başar “Gökçesu’da artık değişim şart. Güzel beldemize kadın eli değecek ve beldemiz çok daha güzelleşecek” dedi.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları