120x600

Alemdar inşaat

22-03-2024 SİYASET

İYİ PARTİ TAM KADRO MUDURNU’DA

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, İl başkanı Murat Güler, İl Genel meclis üyesi adayları ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Mudurnu Belediye Başkan Adayı Firdevs Özsarı Boyacı’ya ve İl genel meclis üyelerine destek olmak için Mudurnu’ya çıkarma yaptı.

İYİ PARTİ TAM KADRO MUDURNU’DA
Bİ tur

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Mudurnu Belediye Başkan Adayı Firdevs Özsarı Boyacı esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Özsarı’ya bu ziyaretlerinde İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, İYİ Parti İl Başkanı Murat Güler ve partililer destek verdi. Özsarı için destek isteğinde bulunan Bolu Belediye Başkan Adayı Şen esnaf ziyaretinde “Firdevs Başkanımızı yalnız  bırakmayalım. Kendisi Mudurnu’yu çok daha güzel bir ilçe haline getirebilmek için bu göreve talip oldu. Bize inanın, bize güvenin. Mudurnu’ya çok yakışacak bir başkan adayı” dedi.

 

 

“MUDURNU’YA KADIN ELİ DEĞECEK”

 

Çalmadık kapı, girmedik gönül, dinlenmedik sorun kalmaması için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren ve Mudurnu’yu karış karış gezen Firdevs Özsarı Boyacı’ya vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Mudurnu için hazırladıkları projeleri anlatan Boyacı “Mudurnulu hemşehrilerimiz bize destek verir, bize teveccüh gösterir de 31 Mart’ta bu görevi bize layık görürse, inanın Mudurnu için çok çalışacağız. Mudurnumuzun geleceğini inşa edeceğiz. Biz hizmet aşkıyla bu yola çıktık ve Mudurnumuza, Mudurnulu hemşehrilerimize hizmet için geliyoruz. İnşallah Mudurnu’ya kadın eli değecek ve Mudurnumuzun nasıl güzelleştiğini hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları