120x600

Alemdar inşaat

12-02-2015 GÜNDEM

Herkes Bolu Objektif'i Okuyor!

Bolu Objektif dergisinin ilk sayısı Bolu halkından büyük bir ilgi görüyor.

Herkes Bolu Objektif'i Okuyor!
Bİ tur

Bolu belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu belediye başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu, CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu, Alemdar İnşaat yönetim kurulu başkanı Abdullah Alemdar, MHP'nin önde gelen isimlerinden Mansur Şen, Bolulu yazar Ayşe Atılgan, ünü ülke sınırlarını aşan Bolulu ressam Şenol Sak, Limos Cafe'nin sahibi Satı Şentürk ve eski Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası il temsilcilerinden Ayhan Şentürk Bolu Objektif dergisinin Ocak sayısını ilk inceleyen isimler oldular.

 

Başkan Yılmaz Bolu'da böyle bir dergiye önemli ölçüde  ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek Bolu  Objektif dergisi ekibini canı gönülden kutladığını söyledi. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise Bolu Objektif dergisinin ilk sayısının dopdolu içeriği ile dikkat çektiğini söyleyerek derginin hazırlamasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Bolu belediye başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu Bolu Objektif dergisinin ilk sayısını çok beğendiğini vurgularken CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu ise derginin adı gibi Objektif bir çizgide olduğunu ve çok beğendiğini ifade etti. Alemdar İnşaat yönetim kurulu başkanı Abdullah Alemdar ise Bolu Objektif dergisinin standartların çok üstünde ve kaliteli bir dergi olduğunu vurgulayarak dergiyi çok başarılı bulduğunu belirtti. MHP'nin önde gelen isimlerinden Mansur Şen ise Bolu Objektif dergisinin arşivsel bir yönü olduğunu söyleyerek bu dergiyi yıllar boyunca saklayacağını ifade etti. Bolulu yazar Ayşe Atılgan ile Bolulu ressam Şenol Sak ise Bolu Objektif dergisinin aynı zamanda bir kültür ve sanat dergisi olduğunu belirterek Bolu Objektif dergisinin kentte önemli bir eksikliği dolduracağını ifade ettiler. Limos Cafe'nin sahibi Satı Şentürk ve Eski Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası il temsilcilerinden Ayhan Şentürk ise Derginin ulusal çapta bir dergi olduğunun altını çizerek emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini ifade ettiler. 

Bolu Objektif dergisinin ilk sayısında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Aralık ayında Bolu'ya yaptığı ziyaretin tüm ayrıntıları, Bolu belediye başkanı Alaaddin Yılmaz'ın 30 Mart 2014 yerel seçimleri hakkındaki değerlendirmeleri ile Kültür Park ve Belediyenin yeni hizmet binasıyla ilgili düşünceleri yer alıyor. Başkan Yılmaz Bolu'ya Cem evi yapılmasıyla ilgili düşüncelerini de ilk kez Bolu Objektif'e açıkladı. Bolu Siyasetinin duayen isimlerinden CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu eski başbakanlardan Süleyman Demirel ile ilgili anısını ilk kez dergimize anlatırken CHP'nin fırtına gibi estiği 1977 genel seçimleri ile 1975 yılında Gerede'de yaşanan olayları ilk kez Bolu Objektif'e değerlendirdi. Bolu'da İskender Kebap deyince akla gelen ilk isim olan Yalçın Ulusoy Bursa İskender Kebapçısının 11 yıllık ilginç serüvenini Bolu Objektif'e anlatırken, yaptığı balık resimleriyle ünü Türkiye sınırlarının dışına taşan Şenol Sak 2015 ve 2016 yılında gerçekleştireceği etkinlikleri Bolu Objektif dergisine anlattı. 2.Uluslararası Köroğlu festivali kapsamında ilimize gelen Ganire Paşayeva ile Türkan Şoray'ın özel açıklamaları dergimizde yer alırken, Bolu'nun en güzel turistlik mekanlarından olan Sakintepe tüm yönleriyle dergimizin Ocak sayısında ele alınan konular arasında yer aldı.Yurt dışı eğitim danışmanlık hizmetleri sağlayan Eğitim Al firmasının Bolu'da ki çalışmaları hakkında firma yetkilisi Nuray Namdar ile yapılan özel röportajın yanı sıra Ford Görür Otomotiv Genel Müdürü Enes Görür ile firmalarının her yıl giderek artan başarı çizgisi ile üst üste kazandıkları Avrupa Başkanlık Ödülünün tüm detayları dergimizin en önemli röportajları arasında yer alıyor. Bolulu yazar Ayşe Atılgan'ın büyük ilgi gören "Yolcu" isimli kitabıyla ilgili olarak yapılan özel röportajın yanı sıra Petek Kırtasiye'nin sahibi ünlü iş adamı Kemal Sert'in BTSO günleri ve sektörün gelişimi ile  ilgili düşünceleri derginin ele aldığı konu başlıkları arasında yer alıyor. Bolulu koleksiyoncu Murat Peçenek'in 27 Mayıs ihtilali döneminde yayınlanan gazetelerden oluşan 55 yıllık tarihi  koleksiyonunu ilk kez Bolu Objektif dergisi  gün yüzüne çıkartırken, MHP'nin önde gelen isimlerinden Mansur Şen'in ünlü sanatçı Cem Karaca ile ilgili unutulmaz anısı da dergimizin en ilginç parametrelerinden biri oldu. Bolu'da klasik araba koleksiyonuna sahip ender isimlerden biri olan Haluk Boyacı 64 Chevrolet İmpala'dan, 66 model Ford Mustang'e uzanan yolculuğunun tüm ayrıntılarını dergimize anlatırken Boluspor tarihine adını altın harflerle yazdıran ünlü futbolcu Çetiner Erdoğan'ın efsane olduğu yılların tüm ayrıntıları da dergimizin konu başlıkları arasında yer aldı. 

Bolu Objektif dergisini satın almak isteyenler derginin Aktaş Mahallesi, İhtiyaroğlu Sokak, No; 16 D; 7'de bulunan bürosundan  ya da Güler 1 İş hanında  bulunan Fazilet Tekman Büyük Beden Giyim'den 15 TL karşılığında dergiyi temin edebilirler. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları