120x600

Alemdar inşaat

03-11-2023 SAĞLIK

Hastanede randevu çilesi bitti, artık beklemek yok.......

Türkiye'nin birçok şehrindeki ortodonti bölümünde randevu çilesi oluşurken, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi randevu defterindeki hastaları tedavi ederek, listeleri boşalttı.

Hastanede randevu çilesi bitti, artık beklemek yok.......
Bİ tur

BAİBÜ Diş Hekimliği Fakültesi, ortodonti bölümündeki sıra bekleyen hastalarının randevu listelerini boşalttı. İstanbul, Ankara, Sakarya ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde ortodonti bölümü için aylar sonra sıra verilen hastaların randevu çilesinin sürdüğünü ifade eden Diş Hekimliği Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Semiha Arslan, "Şu anda her gelen hastayı kabul edebilmekteyiz" dedi.

 

"Artık hastalarımız sıra beklemek durumunda kalmıyorlar"

Hastaların artık sıra beklemek zorunda kalmadıklarını dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Semiha Arslan, "Ortodonti bölümünde tedaviler uzun sürer. Bir buçuk iki sene kadar sürer. Şehrin popülasyonuna göre, nüfusuna göre de diğer şehirlerde gerçekten 4-5 seneye kadar süren sıralar bulunmakta. Bizim üniversitemizde, bölümümüzde şu anda 35 tane ünitemiz var. 20 asistan 4 öğretim üyesiyiz. Üniversite yönetiminin ve fakülte yönetiminin desteğiyle birlikte tüm imkanlara sahibiz. Modern cihazlara sahibiz. Bu şekilde hastalarımıza seri bir şekilde bakabilmekteyiz. Şu anda artık her gelen hastayı tedaviye kabul edilebilir duruma geldik. Artık hastalarımız sıra beklemek durumunda kalmıyorlar" diye konuştu.

 

 

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları