120x600

Alemdar inşaat

25-03-2024 SİYASET

Halkın Huzuru İle Gençlerin Tutkusu Bu Projede Çözülecek

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, araçlarında standart dışı egzoz, modifiye ve yüksek ses olduğu için vatandaşlar tarafından sık sık şikayet edilen gençler için şehir dışında profesyonel ve uygun bir alanda bu faaliyetin olması gerektiğini ifade etti. Araç ve motor sporları tutkunu gençler özel pistte bu tutkularının keyfini güvenle çıkarırken, halkın huzuru da sağlanmış olacak.

Halkın Huzuru İle Gençlerin Tutkusu Bu Projede Çözülecek
Bİ tur

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Karaçayır Parkına modifiye edilmiş araçları ile gelen modifiye tutkunu yüzlerce gencin daveti üzerine bulundukları alana geldi ve onlarla sohbet etti.

Araba ve motosiklet hobisi olan, bununla ilgili ara ara etkinlik düzenleyen ve bu etkinlikleri gönül rahatlığıyla yapmak isteyen gençler standart dışı egzoz, modifiye ve yüksek sesle çevreye rahatsızlık vermelerinden sık sık ceza ile karşılaştıklarını ve bunu uygun ortamda halkı rahatsız etmeden yapmak istediklerini ifade ettiler.  Gençlerin bu tutkusunu, halkın da bu süreçte taleplerini dinleyen Demirkol, “Vatandaşlar adaylık sürecimde bu hobiyle ilgili yaşamış olduğu rahatsızlığı dile getirdiler. Modifiyeye gönül vermiş siz gençlerde bu hobinizi yapmak istiyorsunuz. Bu talebi uygun şekilde gerçekleştiren birçok şehir görüyoruz. Bu hobinizi meskun alan dışında, kamu kurumlarının kontrolü altında trafiğe ve oturuma kapalı olan uygun bir alanda yapmanıza olanak sağlayacağız. Bu şekilde hem şehrimizdeki insanlar daha huzurlu olacak hem de araba hobisi olan gençler daha konforlu daha güvenli bir alanda sürüş yapacak. Meskun alan dışında, can güvenliğini sağlayacak şekilde ve ses rahatsızlığı oluşmayacak bir yerde gençler bu tutkularının keyfini sürecekler.  Gençlerin canlarını tehlikeye atmadan, şehir dışında bir alanda bu tarz etkinliklerini yapmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz. Bu hobi sebebiyle oluşan rahatsızlık da böylece ortadan kalkacak. Hem sizler hem halkımız rahat nefes alacak ” dedi.

 

“Sürücü Kursları Eğitim Alanları Şehir Merkezi Dışına Taşınacak”

 

Sürücü kurslarının şehir içinde olan eğitim alanlarının da şehir dışına taşınacağı bilgisini aktaran Demirkol, “Kampüs şeklinde bir yer inşa edip, güvenli sürüş parkurları olan bir alan oluşturacağız. Bu alanı kamu kuruluşlarının ve emniyetin kontrolünde hem sürücü kurslarının eğitim alanı olarak işleteceğiz hem de motor ve araç sporu tutkunlarının güvenli, şehrin huzurunu bozmayacak şekilde bu hobilerini, faaliyetlerini ortaya koyacakları alanları olacak şekilde düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları