120x600

Alemdar inşaat

16-01-2020 EKONOMİ

Geçici Depolama Alanı Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Bolu Gümrük Okantur Geçici Depolama Alanı Tanıtım Toplantısı yapıldı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, depolama alanının ilimize hayırlı olmasını dileyerek, iş insanlarına ilimizin istihdamına ve ihracatına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti

Geçici Depolama Alanı Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Bİ tur

Düzenlenen tanıtım toplantısına Bolu Valisi Ahmet Ümit, Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka ile Bolu ve Düzce’den iş insanları katıldı. Tanıtım töreninde bir konuşma yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit, depolama alanının önemine değindi ve iş insanlarına ülkemiz istihdamına sağladıkları katkılar için teşekkür etti.

 

VALİ ÜMİT İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

İş insanlarının ülkemizin gelişmesi için büyük fedakârlıklar yaptığının altını çizen Vali Ümit, “Vatanını en çok seven işini en güzel yapan, vatanına milletine en çok faydalı olandır.  Bu anlamda sizlerin de katkılarınız her türlü takdirin üzerinde” dedi. Ülkemiz genelinde 2019 yılı itibariyle 180 milyar 450 milyon dolar ihracat yapıldığını dile getiren Vali Ümit, “Bu miktara Bolu, Düzce ve bölge vilayetleri olarak bizler de ne kadar katılabiliyorsak o kadar onur duyuyoruz o kadar gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. Özellikle bölge vilayetleri olan Bolu ve Düzce’nin birlikte hareket etmesinin önemine değinen Vali Ümit,  “Birlikte hareket edilmesi halinde baş edemeyeceğimiz bir sorun olmadığı gibi toplumumuzun, milletimizin, illerimizin menfaati adına elde edemeyeceğimiz bir hedef te olamaz. Çoğu iş adamımızın yanına gittik ve ihtiyaçları noktasında çoğu yerde depolama eksikliğinden bahsediyorlardı. Onun için çok önemli bir ihtiyacı bu depolama alanı ile karşılamış olacağız. İnanıyorum ki kısa süre içerisinde bu topraklar özellikle ihracat yapanların odağı haline gelecek ve başka depolama alanlarına da ihtiyaç olacaktır. Geçici depolama alanı Bolumuza, Düzcemize, iş insanlarımıza hayırlı olmasını, güzel ve bol ihracatlarımıza vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Programda ayrıca Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan birer konuşma yaparak Bolu Gümrük Okantur Geçici Depolama Alanının hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları