120x600

Alemdar inşaat

22-04-2024 EKONOMİ

GEBZE TO İLE BTSO MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Köse, Yücel Yılmazel, Sezgin Tekeli ve Sinan Yücel Bolu Ticaret ve Sanayi Odasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

GEBZE TO İLE BTSO MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Bİ tur

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, BTSO  Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Koca ve Oktay Türk ile, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Atila Çelikpençe, Melih Yaman, Fatma Lebibe Özçağlar, Cumhur Özçelik, Yücel Yılmaz, Kayhan Perçin, Abdullah Ayarcan ve Genel Sekreter İsmail Gören’in ev sahipliği yaptığı ziyarette aynı zamanda Gebze TO ve BTSO arasında müşterek yönetim kurulu toplantısı da gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıda BTSO ve Gebze TO’nun mevcut çalışmaları ile iki oda arasındaki işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesine yönelik yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Ziyaret ve toplantı, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın Bolu Ticaret ve Sanayi Odası anı defterini imzalaması ve hediye takdimi ile sona erdi.

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları