120x600

Alemdar inşaat

17-05-2023 EKONOMİ

E-Ticaret ve E- İhracat Semineri BTSO’da Düzenlendi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Trendyol işbirliğiyle Trendyol Satış ve İş Geliştirme Marmara Bölge Müdürü Umut Soykan'ın ve Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil'in katılımlarıyla "E- Ticaret ve E- İhracat" semineri gerçekleştirildi.

E-Ticaret ve E- İhracat Semineri BTSO’da Düzenlendi
Bİ tur

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar gerçekleştirdi. Başkan Alemdar, günümüz teknoloji çağında E-Ticaret ve E-İhracatın öneminden bahsederek; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler 12 tane çalışma grubu oluşturduk. Bu çalışma gruplarımızdan bir tanesi Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Yaman’ın ve Meclis Üyemiz Fatih Yamaner’in koordinesinde yürütülen E- Ticaret’tir. Günümüzün dijitalleşen dünyasında E-Ticaret ve E-İhracat’ın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle ilk seminerimizi de bu konuda gerçekleştirmek istedik. Çünkü E- Ticaret artık çağımızın alışveriş yapma alışkanlıklarından biri olmuş her geçen gün ticaretteki payını giderek artırmıştır. E-ticaret aracılığıyla binlerce km ötedeki üretici ve tüketici kolaylıkla birbirlerine ulaşabilir hale gelmiş ticaretteki sınırlar ortadan kalkmıştır. Ne üretirsek üretelim, artık dışarıya satmak zorundayız. Bugün ihracat, hiç olmadığı kadar önemli hale gelmiştir. Bu yüzden Dijital platformlarda olmamız gerekiyor” dedi.

 

 

Başkan Alemdar’ın konuşmasının ardından seminer Prof. Dr. Gülsün Akdemir Evrendilek’in moderatörlüğünde, Konuşmacılar Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil, Odamız Meclis Üyesi Fay Yamaner Mücevher ve Saat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Giftinn mağazası online kurucusu Fatih Yamaner ve TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, Decorita Ltd. Şti. yetkilisi Yasemin Karaağaç’ın konuşmalarıyla devam etti.

 

 

Seminerde konuşmacılardan Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil, E- Ticaret ve E- İhracat konusunda Trendyol şirketinin satıcı ve tüketiciye yönelik yaptıkları çalışmaları anlattı. Ayrıca Çokaygil, Trendyol olarak sürekli teknolojiye, operasyona, reklama, pazarlamaya, kampanyaya ve girişimcilere çok ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi.

 

 

Konuşmacılardan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fay Yamaner Mücevher ve Saat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Giftinn mağazası online kurucusu Fatih Yamaner ve TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, Decorita Ltd. Şti. sahibi Yasemin Karaağaç ise E-Ticaret ve Trendyol ile nasıl tanıştıklarını anlatarak, E-Ticaret ve Trendyol’un firmalarına sağladıkları hizmetler ve katkıları ile ilgili katılımcılara bilgiler verdiler.

 

 

Katılımcıların soru ve cevap kısmıyla devam eden seminerin sonunda, Trendyol Satış ve İş Geliştirme Marmara Bölge Müdürü Umut Soykan'a ve Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil’e, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fay Yamaner Mücevher ve Saat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Giftinn mağazası online kurucusu Fatih Yamaner’e, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, Decorita Ltd. Şti. yetkilisi Yasemin Karaağaç’a ve seminerin moderatörü Prof. Dr. Gülsün Akdemir Evrendilek’e plaket takdim edildi.

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları