120x600

Alemdar inşaat

26-09-2019 SİYASET

“Dörtdivan’a aynı aşkla hizmete devam edeceğiz”

Dörtdivan Köy ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, Dörtdivan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerinin yanı sıra Dörtdivan Teşkilatı Üyeleri bir araya geldiler.

“Dörtdivan’a aynı aşkla hizmete devam edeceğiz”
Bİ tur

AK Partili seçilmişlerin tam kadro hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural; “Muhtarlarımız ve AK Parti Ailesi olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin ardından bir araya gelme fırsatı bulamamıştık. Seçimlerin ardından oluşan yeni siyasi tabloda bir araya gelmek, yeni seçilen muhtarlarımızla tanışmak, birlikte çalışacağımız önümüzdeki beş yıllık icraat döneminde Dörtdivanımıza neler yapabileceğimiz hususunda sizlerin beklentilerini ve taleplerini almak istedik. Bu vesile ile Sayın İl Başkanımız ve Milletvekillerimizi de davet ettik. Seçimler artık geride kaldı. Millet tercihini yaptı. Bize düşen milletin tercihine saygı duymak, bu tercihler doğrultusunda önümüzdeki beş yıl içerisinde Dörtdivanımız için el ele verip çalışmaktır. Çünkü bizim sevdamız Dörtdivan. Dörtdivan sevdalısı herkesle bir ve beraber olup hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

Dörtdivan’ın her zaman AK Partinin yanında olduğunu ve en büyük destekçisi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da yaptığı konuşmada Muhtarlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dörtdivan’a dün olduğu gibi bu gün de aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Doğanay; “Dörtdivanımızın sorun ve taleplerini dinlemek için bugün AK Parti Ailesi olarak buradayız. Bu organizasyonu gerçekleştiren İlçe Başkanımız Hasan Ural ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Birçoğunuz Muhtarlık görevine yeni başladınız ve hepinize başarılar diliyorum. Bugüne kadar Dörtdivan’a Muhtar olarak hizmet etmiş tüm büyüklerimizden de Allah razı olsun. 31 Mart Yerel seçimlerinde milletimiz bir tercih yapmıştır ve bizler de Halkımızın bu tercihine saygı duyuyoruz. Çünkü kararı veren millettir. Bizim görevimiz de karar verici olan milletimize hizmet etmektir. Dün olduğu bu gün de bizler AK Parti Ailesi olarak, Dörtdivanımıza aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ise yaptıkları konuşmalarda AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetleri aktarırken, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söylediler.  Her muhtarın kendi mahallesi ve köyü ile ilgili taleplerini ifade ettiği toplantının ikinci bölümünde Dörtdivan’da en çok yayla evleri ve arazi toplulaştırılması konusunda istekler gelmesi sonrası AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, telefonla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u aradı. Bakan Kurum’dan izin alarak telefonun sessini dışarı veren Milletvekili Küpçü, arazi toplulaştırılması hususunda duyulan şikayetleri iletti. Talepleri dinledikten sonra Muhtarlara hitap eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; “Dörtdivan’a derhal bir ekip göndereceğim. Dörtdivan Halkının şikayet ettiği hususlar ivedilikle çözülecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Dörtdivan Halkıma selamlarımı iletiyorum ve diyorum ki Dörtdivan’a selam AK Parti’ye devam” dedi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin ardından Muhtarlarla bir araya gelinen bu ilk toplantıda Dörtdivan’ın sorunları tüm yönleriyle ele alındı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıya Dörtdivanlı Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, gündeme gelen birçok konunun da İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü tarafından muhataplarına açılan telefonlarla anında çözülmesi Muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları