120x600

Alemdar inşaat

23-02-2020 SPOR

“Doğru futbol oynadık. Kazanabilirdik”

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, İstanbulspor deplasmanında kazanabilecekleri bir maçı geride bıraktıklarını söyleyerek, “Deplasmanda kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin” dedi.

“Doğru futbol oynadık. Kazanabilirdik”
Bİ tur

TFF 1. Lig’in 23. haftasında Boluspor deplasmanda karşı karşıya geldiği İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Alt sıralardan kurtulmak istediklerinin altını çizen Özköylü, “Haftalardır çok iyi mücadele ediyoruz. Ligin iyi takımlarına karşı kazanabileceğimiz maçlar oynadık. İstanbulspor gibi 4-5 senedir bir arada oynayan bir takım değiliz. Devre arası 9 transferimiz var. Oyuncularımız güzel mücadele ettiler. Doğru futbol oynadık. Kazanabilirdik. Deplasmanda kazanamıyorsun, kaybetmeyeceksin. Önümüzdeki Perşembe Balıkesirspor maçına odaklanacağız. O maçı kazanarak, kazanamama sıkıntısına son vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Orhan Çıkrıkçı: “Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik”

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkrıkçı, Boluspor karşısında buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

 TFF 1. Lig’in 23. haftasında İstanbulspor, sahasında karşı karşıya geldiği Boluspor ile 0-0 beraber kaldı. Maçın ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkrıkçı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, zor bir mücadele olduğunu vurgulayarak, “Bolusporun ligdeki konumundan dolayı çekişmeli bir maç oldu. İlk yarı takım tutuktu ama ikinci yarı pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Önümüzdeki haftalara bakacağız” diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları