120x600

Alemdar inşaat

06-07-2022 SİYASET

CHP, Seben’de gövde gösterisi yaptı….

Cumhuriyet Halk Partisi Seben ilçe binasının açılışına yüzlerce kişi katıldı. Açılışta konuşan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu; “Bu belki küçük bir adım ama ileride daha büyük adımlarla buluşacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

CHP, Seben’de gövde gösterisi yaptı….
Bİ tur

Cumhuriyet Halk Partisi Seben ilçe binasının açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ; “ Bu binanın alımı sürecinde olağanüstü fedakârlık gösteren değerli ilçe başkanımızı, il başkanımızı, yol arkadaşlarımızı ve genel merkezimizi kutluyorum.  Bu binanın satın alınmasının partimize Seben’de önemli bir güç kattığını düşünüyorum. İnşallah seçim akşamları da burada kutlamaların yapılacağı bir yer olmasını da temenni ediyorum.  Bolu’da yaşayan en kalabalık ilçe nüfusu Seben’li hemşerilerimizdir. Onlarında büyük katkısıyla Bolu Belediye başkanı olarak seçildim. Her zaman seçilmiş bir insanın kendisine oy verenlere de oy vermeyene de eşit bir şekilde hizmet götürmesi gerektiğini ifade ettik ve bunun gereğini yaptık. Biz halkçı belediyecilik ile partili belediyeciliği birbirine hiçbir zaman karıştırmadık. Değerli hemşerilerim benim sizlerden samimi bir ricam var. Bu seçim normal bir seçim olmayacak. Bu seçimde lütfen takım tutar gibi oy vermeyelim.  Siyasi partiler ne için vardır? Ülkeyi daha iyi yönetmek için vardır. O yüzden hiçbir siyasi partiye önyargılı bakmaksızın verdikleri vaatleri inceleyin ve okuyun. Ona göre aklınız hangisine yatıyorsa oyunuzu ona göre kullanın. Önyargısız bir şekilde çözüm önerilerine bakarak ona göre tercihinizde bulunursunuz diye temenni ediyorum. “ şeklinde konuştu.

 

 

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Sebenliler, dağın öte tarafındaki insanlarım.  Seben’de böyle bir binanın açılışında olmaktan dolayı çok mutluyum. Cumhuriyet Halk Partisi öyle bir memleket istiyor ki; ‘Ovalarında tarlaların yeşerdiği, yamaçlarında fabrikaların geliştiği, gençlerin iş aramadığı ve iş bulduğu bir ülke, bir Seben istiyoruz.’  Bir şey daha istiyoruz; uzaktan bizlere bakanlar, keşke gidip ellerini sıksaydım, bunlara bir merhaba deseydim diyenleri de bu meydana istiyorum değerli arkadaşlarım. Biz, Kuvâ-yi Milliye'den beri gelen bir ulusun, bir ecdadın yani Mustafa Kemal ve arkadaşlarının çocukları, torunları ve askerleriyiz. Biz bu memleketi bacalarından duman tüttüğü fabrikalar, ovalarından meyvelerin, sebzelerin fışkırdığı, tarıma çok önem verilen bir ülke olarak görmek istiyoruz. Dağlarında bundan önce olduğu gibi kuzuların melediği, ineklerin ve hayvanların sevindiği, güldüğü bir topraklar istiyoruz. Biz bu ülkenin sahiplerinin sahipleri, bu ülkeye kurban olanlarının kurbanıyız. Bizler her zaman bu ülkenin fedaileriyiz. Kim ne düşünürse düşünsün, nasıl düşünürse düşünsün. Kimden doğarsa doğsun ayrıntıları bir tarafa bırakarak bu ülkenin her şeyine, taşına ve toprağına sadık kalacağımıza onlara hizmet edeceğimize huzurlarınızda bir kez daha söz veriyoruz. Bu belki küçük bir adım ama ileride daha büyük adımlarla buluşmak üzere saygılar sunuyorum.”

 

 

Tören, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları