120x600

Alemdar inşaat

23-06-2022 SİYASET

CHP BOLU İL BAŞKANLIĞI, O SÖZLER SONRASI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer, bir televizyon programında “CHP, PKK ve FETÖ’ye lojistik destek veriyor” diyen Prof. Dr. Mazhar Bağlı hakkında suç duyurusunda bulundular.

CHP BOLU İL BAŞKANLIĞI, O SÖZLER SONRASI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Bİ tur

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer bir televizyon kanalında yayınlanan programda “CHP, PKK ve FETÖ’ye lojistik destek veriyor” diyen Prof. Dr. Mazhar Bağlı hakkındaki suç duyuru dilekçesini bugün Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl ve İlçe başkanlıklarının sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “CHP Bolu İl ve Merkez İlçe Başkanlığı olarak Habertürkte yayınlanan bir programda pkk ve fetöye partimizin lojistik destek verdiğini söyleyerek hakaret ve iftirada bulunan Mazhar Bağlı adlı kişi hakkında şikayette bulunduk. Türkiye Cumhuriyetini kuran, bağımsızlığımızın, üniter yapımızın, kuruluş ilkelerimizin sembolü olan Türk Bayrağını, Atatürk devrimlerini ve Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar savunacak CHP'yi terör örgütleri ile aynı kulvarda göstermeye çalışanlarla Hukuk önünde de, sandıkta da mücadele etmeye devam edeceğiz.”

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları