120x600

Alemdar inşaat

16-09-2019 SİYASET

CHP binlerce kişiye aşure dağıttı

Muharrem ayı nedeniyle CHP Bolu İl Başkanlığı tarafından binlerce kişiye aşure dağıtımı yapıldı.

CHP binlerce kişiye aşure dağıttı
Bİ tur

Muharrem ayı nedeniyle CHP Bolu İl Başkanlığı tarafından binlerce kişiye aşure dağıtımı yapıldı. Pazartesi pazarı nedeniyle büyük bir yoğunluğun yaşandığı pazar yerinde vatandaşlara aşure ikram eden, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Mansur Şen ve Rasim Özdemir binlerce kişinin yoğun ilgisiyle karşılaştılar.

 

 

Karsu; “Tüm İslam âlemi ve ülkemiz bu kargaşadan ve dar çerçeveden kurtulsun”

Aşure dağıtımı sonrasında bir değerlendirme yapan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Dağıtılan bu aşure tüm İslam âlemine güzellikler, birlik ve beraberlikler getirsin. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimizdir. Belediyelerin görevi insanları mutlu edip, bulundukları yaşadıkları çevrelerde yaşam tarzlarını düzeltip, yaşam seviyelerini yükseltmek ve güzellikleri onlara aktarmaktır. Siyasi partilerin görevi de aynı diye düşünüyorum. Siyasi partiler insanlar olmadan olmuyor, insan olunca da insanların güzelleşmesi, eğitilmesi ve yaşam seviyelerinin yükseltilmesi gerekiyor. Aşure dağıtımında öyle istiyorum ki; tüm İslam âlemi ve ülkemiz bu kargaşadan ve dar çerçeveden kurtulsun ve dar tünelden çıkıp selamete uğrasın” şeklinde konuştu.

 

 

 

Başkan Özcan; “Muharrem Ayı’mız tüm İslam âlemine yeniden kutlu olsun”

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise “Cumhuriyet Halk Parti’mizin Aşure dağıtımına iştirak ettik. Daha önce İyi Parti de bir aşure ikramında bulunmuştu. Belediye olarak, Muharrem Ayı’nın başında biz de böyle bir etkinlik düzenlemiştik. Tabi, bunlar bir vesile. Muharrem Ayı’mız tüm İslam âlemine yeniden kutlu olsun. Bundan sonra da bu etkinlikler devam edecek. Sayın İl Başkanımız Kazım Karsu’ya bu güzel buluşmayı gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Örnekbaş; “Gerginlikten uzaklaşıp, aydınlık günlere hep beraber ulaşmak istiyoruz”

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş anlamlı bir etkinlikle Bolu halkının karşısına çıktıklarını vurgulayarak “Halkımızın Muharrem Ayı, kutsal aylardan biri. Bir kısım vatandaşımız bu ayı, oruç tutarak geçiriyor, Allah ibadetlerini kabul etsin. Bolu’daki siyasetçi ve yöneticiler olarak bizler, dostluğu, kardeşliği pekiştirmek için farklı zamanlarda Aşure dağıtımı etkinliği yaptık. Amaç; birlik, beraberlik ve hoş bir ortam yaratmak. Gerginlikten uzaklaşıp, aydınlık günlere hep beraber ulaşmak istiyoruz. Öyle olduğunu da görüyoruz, çok seviniyoruz” biçiminde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları