120x600

Alemdar inşaat

26-05-2023 EKONOMİ

BTSO VE ES GRUP PROJE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Es Grup Proje Danışmanlık Hizmetleri arasında BTSO üyelerine yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri konularında indirim protokolü imzalandı.

BTSO VE ES GRUP PROJE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bİ tur

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen imza törenine BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Genel Sekreter İsmail Gören ve Es Grup Proje Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. firması yetkilisi Akredite KOBİ Danışmanı Serap Kocaarslan katıldı.

Söz konusu imzalanan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “Odamız üyelerine; KOSGEB Destekleri, Yatırım Teşvik Belgesi Teşviği, Ustalık Telafi Programı, Tübitak Destekleri, Kırsal Kalkınma Destekleri, IPARD Programı, ISO Belgelendirmesi, SGK Teşvikleri, Marka Tescil ve Patent Sertifikalandırması, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Destekleri ve Talep Doğrultusunda Kişisel ve Mesleki Eğitimler konularında Odamız Üyesi Es Grup Proje Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti tarafından sağlanacak Danışmanlık hizmetleri noktasında % 30 oranında indirim sağlanacaktır. İndirim anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.  Ayrıca Es Grup Proje Danışmanlık Hizmetleri firmasıyla Odamız Üyelerinin çalışanlarına Mesleki Yeterlilik Personel sertifikalandırma hizmeti sağlanmasına yönelik anlaşma yapılmıştır” dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları