120x600

Alemdar inşaat

16-01-2024 EKONOMİ

BTSO İLE ÜNSAL SERVİS OTOMOTİV ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile AutoNetwork Car Services Garantili Oto Bakım Servisi adıyla hizmet veren Ünsal Servis Otomotiv firması arasında Oda üyelerinin Model yılı 2010 ve üzeri her marka binek ve hafif ticari araçlarının bakım, arıza tespiti – onarım ve doğrulama hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için indirim protokolü imzalandı.

BTSO İLE ÜNSAL SERVİS OTOMOTİV ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bİ tur

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen imza törenine, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Ergül, Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Özçelik, Yücel Yılmaz, Ünsal Servis Otomotiv İnşaat Akaryakıt Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Murat Ünsal, Müşteri Temsilcisi Nermin Kuran ve Servis Müdürü Saim Çiftçi katıldılar.

“ARAÇLARINIZIN GARANTİSİ BOZULMADAN GÜVENLE BAKIMLARINI YAPTIRABİLİRSİNİZ”

İmzalanan protokol ile ilgili açıklama yapan Başkan Abdullah Alemdar; “ Odamız üyesi Ünsal Servis Otomotiv, yaklaşık 35 yıldır ilimizde otomotiv sektöründe başarıyla hizmet veren Worldclass Workshop yarışmasında da 109 Ülkeden 7400 bayi arasından tüm tedarikçilerin oylarıyla birinci seçilerek, ilimizi ve ülkemizi gururlandırmıştır. Bu başarısından dolayı firma yetkilisi Murat Ünsal ve firma çalışanlarını şahsım ve Odam adına tebrik ediyorum. AutoNetwork Car Services Garantili Oto Bakım Servisi adıyla hizmet veren Ünsal Servis Otomotiv firması ile imzalamış olduğumuz bu protokol sayesinde Odamız Üyeleri Model yılı 2010 ve üzeri her marka binek ve hafif ticari araçları için almış oldukları bakım, arıza tespiti – onarım ve doğrulama hizmetlerinden, değiştirilen yedek parçalarda ve işçilikte %20 sözleşme indirimi hakkına sahip olacaklardır. Ayrıca üyelerimiz parça değişimi hariç, araçlarının bakımlarını garantisi bozulmadan gönül rahatlığı ile TSE 12047 yetki belgesine sahip Ünsal Servis Otomotive giderek yaptırabilirler. İmzalanan protokolün üyelerimize ve firmamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları