120x600

Alemdar inşaat

15-08-2023 EKONOMİ

BTSO İLE TÜRKİYE İŞ BANKASI BOLU ŞUBESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye İş Bankası Bolu Şubesi arasında BTSO Üyesi Esnaf ve KOBİ’lere özel yüzde 0 faizli hoş geldin kredisi protokolü imzalandı.

BTSO İLE TÜRKİYE İŞ BANKASI BOLU ŞUBESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
Bİ tur

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen imza törenine Bolu Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Türkiye İş Bankası Bolu Şube Müdürü Mutlu Kaya, Müşteri İlişkileri Yöneticisi Volkan Kaplan ve BTSO Genel Sekreteri İsmail Gören katıldı.

BTSO Üyesi Esnaf ve KOBİ’lere yönelik Türkiye İş Bankası Bolu Şubesi ile imzalanan protokol hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “ Odamız üyesi esnaf ve KOBİ’lerimizin en önemli sorunlarında birisi finansman sorunudur. Bu finansmanı düzgün ve en sağlıklı biçimde tedarik etmeleri noktasında Oda olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nokta da Türkiye İş Bankası Bolu Şubesi ile imzaladığımız bu protokole istinaden, İş Bankası ile 2023 yılında çalışmaya başlayan veya yeni çalışmaya başlayacak olan, üyelerimizin ihtiyaçları için, 31.08.2023 tarihine kadar, 100 bin TL'ye kadar 6 ay taksitli % 0 faiz imkânı ile kredi imkânı sağlanmıştır. Faizsiz olan bu kredinin yanı sıra, şirket kredi kartı, çek karnesi ve uygun koşullu POS ürünlerini de kapsamaktadır. Anlaşmayla ilgili olarak esnaf ve KOBİ’lerimiz 0374 215 11 55/2400 telefon ile veya bizzat müracaatla şubeden bilgi alabilirler. Protokolün Hem üyelerimize hem Türkiye İş Bankası’na hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları