120x600

Alemdar inşaat

13-09-2023 EKONOMİ

BTSO İLE EĞİTİMAL YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile eğitimAL Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Hizmetleri arasında Oda üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı.

BTSO İLE EĞİTİMAL YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bİ tur

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen imza törenine BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, eğitimAL Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Hizmetleri firma yetkisi Ayşe Nuray Namdar katıldı.

İmzalanan indirim protokolü ile ilgili açıklamalarda bulunan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, “ Odamız üyeleri ve çocuklarına eğitimAL Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Hizmetleri ile yapmış olduğumuz indirim protokolü çerçevesinde firmanın anlaşmalı olduğu Amerika, Kanada, İngiltere, İrlanda, Avustralya, İspanya, İtalya, Hollanda, Fransa, Polonya, Malta, Almanya ve Dubai ülkelerindeki dil okullarında Eğitim Ücreti üzerinden alınacak olan hak edişten % 15’lik pay indirimi, Sertifika ve Diploma Programlarında her ülkenin para birimine göre net 300 (CAD, USD, GBP, EURO, AUD) ve Üniversite ile Kolej eğitimlerinde ise yine ülkenin para birimine göre 350 (CAD, USD, GBP, EURO, AUD) indirim uygulanacaktır. İndirim anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları