120x600

Alemdar inşaat

29-11-2023 EKONOMİ

BTSO İLE DENİZBANK DENİZ YATIRIM ORTAKLIĞINDA FİNANSAL OKURYAZARLIK VE EKONOMİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Denizbank Deniz Yatırım ortaklığında ekonominin bugününün ve yarınının değerlendirildiği Finansal Okuryazarlık ve Ekonomi Paneli düzenlendi.

BTSO İLE DENİZBANK DENİZ YATIRIM ORTAKLIĞINDA FİNANSAL OKURYAZARLIK VE EKONOMİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bİ tur

BTSO Konferans Salonun da düzenlenen panelin açılış konuşmasını gerçekleştirilen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar,  finansal okuryazarlık ve ekonominin bugünden başlayarak geleceği şekillendirecek en önemli araçlardan biri olduğunu ifade ederek, Finansal okuryazarlığın ve ekonominin kişisel ve toplumsal refahımız için kritik bir role sahip olduğunu söyledi. 

Başkan Alemdar’ın konuşmasının ardından Denizbank Marmara Bölge Müdürü Ali Aktaş ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, panel hakkındaki düşüncelerini belirten birer konuşma yaptılar. 

Konuşmaların akabinde Deniz Yatırım Ekonomi Takımından Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Örnek, Strateji ve Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Orkun Gödek, Yatırım Danışmanlığı Bölüm Müdürü Barbaros Demirer ve İzmit Özel Yatırım Merkezi Şubesi/ Deniz Özel Şube Müdürü İpek Arzu Erkurter, Ekonomik görünüm, Mevcut fiyatlamaları oluşturan dinamikler, Önümüzdeki dönemin beklentileri ve trendleri nasıl şekillenecek? Kur ve Faiz Riskimi nasıl yönetebilirim? Konularında sunumlar gerçekleştirildi. Program sunumların ardından soru ve cevap kısmıyla sona erdi.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları