120x600

Alemdar inşaat

15-12-2023 EĞİTİM

BTSO İLE BAİBÜ ARASINDA LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi arasında yüksek lisans ve doktora eğitiminde iş birliği protokolü imzalandı.

BTSO İLE BAİBÜ ARASINDA LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bİ tur

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine; BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Cihangir Kirazlı ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Yakar ile Enstitü Sekreteri Çiler Gülen ve BTSO  Genel Sekreteri İsmail Gören katıldı.Bolu Ticaret ve Sanayi Odası  Üyesi firmaların çalışanlarına yönelik, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yüksek lisans ve doktora eğitiminin verilmesine ilişkin iş birliği protokolü BTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından imzalandı.

 

Protokol çerçevesinde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi firmaların çalışanlarından, Üniversitenin eğitim programlarına kabul şartını sağlayanlar yararlanacak ve Eğitimin kapsamı, Üniversitenin Lisansüstü enstitüsü tarafından belirlenecek programlar ile sınırlı olacaktır.

 

 

İmzalanan protokol ile ilgili açıklama yapan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “ Odamız ile Üniversitemiz arasında işbirliklerimiz artarak devam ediyor. Bu kapsamda da Odamız Üyesi firmaların çalışanlarının eğitim seviyesini üst düzeye çıkartmak adına Üniversitemiz ile yüksek lisans ve doktora eğitiminde iş birliği protokolü imzaladık. Bu protokol çerçevesinde Odamız Üyesi firmalarda çalışanlar 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde itibaren 3 yıl boyunca yaralanabileceklerdir. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Üyelerimiz, Üniversitemizin Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile iletişime geçebilirler. İmzalanan protokolün üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları