120x600

Alemdar inşaat

18-03-2015 SİYASET

Bolu’da “Diriliş” gecesi coşkusu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Türk Dünyası Topluluğu tarafından düzenlenen “Diriliş” gecesinde büyük coşku yaşandı. Ali Kınık ve mehteran konseriyle ülkücü gençler coştu. Geceye ünlü sanatçı ve MHP İstanbul Milletvekili aday adayı Mehmet Aslan ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da katıldı.

Bolu’da “Diriliş” gecesi coşkusu
Bİ tur

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gölköy Kampüsü Bordo Salon’da düzenlenen gece oldukça kalabalık topluluğa şahit oldu. Salon tamamen dolarken, ülkücüler sanatçı Ali Kınık’ın şarkılarıyla güzel bir gece yaşadılar. Ülkücüler iktidar yemini ederken, mehteran marşının sahne almasıyla coştu daha arttı.  

 

Bu önemli geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, rahmetli Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu, MHP Milletvekili aday adayı Mehmet Aslan, MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil katılırken, salonda çok sayıda davetli, yoğun ilgi ve kalabalık nedeniyle programı ayakta izlediler. Ayrıca MHP milletvekili aday adayı Mehmet Aslan tüm katılımcıların oldukça yoğun ilgisini ve dikkatini çeken isim oldu.

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları