120x600

Alemdar inşaat

06-10-2023 EKONOMİ

BOLU TSO HEYETİ MAKEDONYA’DA

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, BTSO tarafından KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurt Dışı İş Gezisi desteği ile düzenlenen İş Gezisi programı kapsamında bir dizi görüşme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Makedonya’ya gittiler.

BOLU TSO HEYETİ MAKEDONYA’DA
Bİ tur

Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sinan Tanrıöğen ile görüşüldü

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, Makedonya’da ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sinan Tanrıöğen ile bir görüşme gerçekleştirdiler. Yapılan görüşmede Bolu ekonomisi, yatırım olanakları ve iki taraf iş dünyası arasındaki işbirliğinin artırılması yönünde bilgi ve görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Bolu TSO Heyeti Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök ile bir araya geldi

Makedonya temasları kapsamında Bolu TSO Heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök ve elçilik yetkilileriyle bir araya geldiler. Elçilikten yapılan toplantı da, başta tarım sektörü olmak üzere çeşitli alanlarda işbirliği imkânlarının artırılması yönünde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Makedonya- Türkiye Ticaret Odası ziyaret edildi

İş Gezisi programı kapsamında Makedonya Türkiye Ticaret Odası’nı ziyaret eden Bolu TSO heyeti, burada Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Ademoski ve Oda yetkilileri ile bir araya gelerek iki oda da iş dünyası arasında işbirliğinin geliştirilmesi yönünde görüşmelerde bulundu. Görüşme de Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sinan Tanrıöğen, Üsküp Ticaret Müşavirliği’nin yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Bolu Heyeti Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği’ni ziyaret etti

Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği’ni de ziyaret eden Bolu TSO heyeti, Birlik Başkanı Tahsin İbrahim ve Birlik yetkilileri ile görüşerek, birliğin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Üsküp 2. Serbest Bölgesi ziyaret edildi

Bolu TSO Heyeti, Makedonya ziyaretleri kapsamında Üsküp 2.Serbest Bölgesi’ni de ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları