120x600

Alemdar inşaat

15-09-2023 EKONOMİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının gurur günü…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimi neticesinde 67. sıradan teslim almaya hak kazanan yerli ve milli ilk elektrikli otomobil olan TOGG T10X akıllı cihazı teslim alınarak, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası lansmanı gerçekleştirildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının gurur günü…
Bİ tur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Türk İş Dünyasının lideri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı,  M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı ve TOBB’unda hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazı Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının envanterine kaydedildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen TOGG aracımızın lansmanında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, “Ülkemizin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazını Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu İş dünyamıza ve ilimize kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu gurur ve mutlulukla Yerli ve milli otomobilin ülkemize kazandırılmasında öncü olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türkiye'nin ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve emeği geçen herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin” dedi.

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları