120x600

Alemdar inşaat

26-07-2023 EKONOMİ

BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI TSE KALİTE BELGESİNİ GÜNCELLEDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın sahip olduğu TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, 26 Temmuz 2023 tarihinde TSE Başdenetçisi Coşkun Yıldırım tarafından gerçekleştirilen denetim başarıyla sonuçlandı.

BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI TSE KALİTE BELGESİNİ GÜNCELLEDİ
Bİ tur

TSE Başdenetçisi Coşkun Yıldırım’ın dokümantasyona ve kurum hizmetlerine yönelik denetiminin ardından kurum personeli ile yapmış olduğu görüşmelerin neticesinde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın belgesinin geçerliliğinin devamına karar verdi.

TS EN ISO 9001:2015 Belgesinin yenilenmesi konusunda açıklama yapan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “ Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üyelerimizin doğru hizmetleri en kaliteli şekilde alabilmesi, hizmet kalitesinin devamlı olması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu noktada TSE Kalite belgeleri gerekse TOBB Akreditasyon değerlendirmeleri odamız açısından büyük önem taşıyor. Odamızın ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım tarafından gerçekleştirildi. Son derece yararlı ve bir o kadar öğretici geçen denetimden Odamızın belgegeçerliliğinin devam etmesi uygun bulundu. Belgemizin yenilenmesi noktasında emeği geçen personellerimize ve TSE Başdenetçisi Coşkun Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları