120x600

Alemdar inşaat

27-05-2021 BOLU

Bolu Objektifin Yeni Sayısı Çıktı (Geçmişle geleceğin kesiştiği yerde ...)

Bolu Objektifin Yeni Sayısı Çıktı

Bolu Objektifin Yeni Sayısı Çıktı (Geçmişle geleceğin kesiştiği yerde ...)
Bİ tur

Aristo'nun hepimizin bildiği atomlar teorisi vardır. Atom dediğimiz parçacık, nesnenin en küçük parçasıdır, daha bölünemez. Aristo'ya göre "an" dediğimiz şey de, böyle bir şeydir, daha bölünemez. Zaman ise, anları birleştiren çizgidir. Bolu Objektif Dergisinin felsefesinde de bu Aristocu basit mantık vardır. Bolu Objektif Dergisinde yer alan ve geçmişin sihirli labirentlerinden süzülerek gün ışığına çıkartılan "bu anlar" elinizde tuttuğunuz derginin ilimizin "en kaliteli basın yayın organı" sıfatını niye hak ettiğini en yalın şekilde gözler önüne sermektedir. En güncel röportaj ve haberlerle de desteklenerek hazırlanan dergimiz okuyucularından aldığı güçle yoluna tüm hızıyla devam etmenin kıvancını yaşıyor...

 

 

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim döneminde Bolu halkına verdiği 59 adet vaat ve diğer çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Başkan Özcan'ın ilimiz için büyük önem taşıyan sunumunu sayfalarımıza taşıdık.

 

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş dergimize verdiği özel röportajda dikkat çekici tespitler yaptı.

 

Göreve başladığı günden itibaren Bolu Belediyesinde büyük bir fark yaratan Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, dergimize özel önemli açıklamalarda bulundu. 

 

Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen küçük bir ilçede gerçekleştirdiği üretim ve hizmet devrimini tüm yönleriyle dergimize anlattı.

 

Kemal Sunal kariyerinde rol aldığı ilk sinema filmi olan Tatlı Dillim'de bir basketbolcuyu canlandırmıştı. Filmin, Bolu’da yapılan çekimleri Koru Motel’de gerçekleştirilmişti. Film ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

 

Yalnızca ülkemizin değil dünyanın da en önemli bilim insanları arasında sayılan Prof. Dr. Server Tanilli, 2005 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine gelerek unutulmaz bir konferans vermişti. Bu konferans ile ilgili tüm ayrıntılar'ı mercek altına aldık.

 

Tarihinde ilk kez Sultanlar Ligi’ne çıkan Bolu Belediyespor Voleybol Takımı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte üstü açık otobüsün üzerinde ‘şampiyonluk turu’ attı. 

 

Bolu Objektif Dergisini İzzet Baysal Caddesinde bulunan Meydan Büfe’den temin edebilirsiniz...

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları