120x600

Alemdar inşaat

05-10-2022 TURİZM

Bolu Belediyesi’nin etkinliğiyle 60 kişi Yedigöller’in eşsiz doğasını keşfetti

Bolu Belediyesi tarafından “Gitmeyen, görmeyen kalmasın!” sloganıyla il Yedigöller turu dün gerçekleşti. Etkinliğe katılan 60 kişi, doğa harikası Yedigöller’i gezerek, bol bol fotoğraf çektirdi.

Bolu Belediyesi’nin etkinliğiyle 60 kişi Yedigöller’in eşsiz doğasını keşfetti
Bİ tur

Bolu Belediyesi’nin doğa harikası Yedigöller Milli Parkı’nı görmek isteyenler için başlattığı ücretsiz günü birlik etkinlikler başladı.

 

İlk kafileyi başkan Özcan uğurladı

 

60 kişilik ilk kafile dün otobüslerle Yedigöller’e gitti. Belediye önünden hareket eden kafileyi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan uğurladı. Başkan Özcan’ın güzel bir gün geçirmeleri dileğinde bulunduğu kafile, daha sonra Yedigöller’e ulaşarak, tüm Türkiye’nin hayran kaldığı Yedigöller’in doğal güzelliklerini yerinde gördü. Hafif yağışlı havaya rağmen milli park içindeki 7 gölü gezen ve bol bol fotoğraf ve video çeken vatandaşlar, daha sonra kendilerine verilen ikramlarla piknik yapmayı da ihmal etmedi.

 

 

Başvurular devam ediyor

 

Bolu Belediyesi, Yedigöller’e gitmek isteyenler için günü birlik etkinliklere 15 Kasım 2022 tarihine kadar her hafta Salı ve Çarşamba günleri devam edecek. Etkinlik için 18-65 yaş arasında olan ve seyahat yasağı bulunmayan tüm vatandaşlar, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bireysel başvuru yapabilirler.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TURİZM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları